• دوشنبه / ۷ آبان ۱۳۹۷ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 97080703333
  • منبع : نمایندگی گیلان

ستاری در گیلان:

بدون اعتقاد به لزوم پژوهش نمی‌توان کاری از پیش برد

بدون اعتقاد به لزوم پژوهش نمی‌توان کاری از پیش برد

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه ارزش افزوده از جیب کار آفرینی در می آید، گفت: اگر سیستم دولتی اعتقادی به لزوم پژوهش نداشته باشد، نمی‌توان کاری از پیش برد.

به گزارش ایسنا، سورنا ستاری شب گذشته(یکشنبه ششم آبان) در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گیلان که با محوریت آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری در سالن شهید انصاری استانداری گیلان برگزار شد، گفت: همه باید نگران آموزش نیروهای انسانی باشند و باید بر سرمایه‌گذاری بر کارآفرینی و کسب‌وکار متمرکز شویم.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور تصریح کرد: ما در اقتصاد نفتی یاد گرفتیم که مساله اصلی پول است این در حالیست که با پول شغل ایجاد نمی‌شود.

وی با بیان اینکه ارزش افزوده از جیب کار آفرینی در می‌آید، افزود: باید در گیلان به سمت اکوسیستمی پیش برویم که شرکت‌ها بر روی جوانان سرمایه‌گذاری کنند.

ستاری تاکید کرد: ما با پژوهش و دانشگاه دولتی به جایی نمی‌رسیم . شرکت‌های دانش‌بنیان پتانسیل‌های بزرگی هستند.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور ادامه داد: کارآفرینی باید یک ارزش در جامعه باشد و نباید کارآفرینان و کاسبان ما در کشور هر روز با مجوز گرفتن‌های جدید مواجه شوند. تفکراتی در کشور هستند که نیاز به اصلاح دارند.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور در بخش دیگری از این سفر در دیدار با نماینده ولی فقیه در گیلان، با اشاره به اینکه مشاغل موجود در حوزه فناوری‌های دانش‌بنیان متناسب با اقلیم استان گیلان است گفت: باتوجه به اینکه اقتصاد دانش بنیان ارزش افزوده فراوانی دارد با توسعه آن می‌توان ضمن حفظ محیط‌زیست، شغل ایجاد کرد.

ستاری نیروی انسانی مستعد را از توانمندی‌های ایران برای گسترش اقتصاد دانش بنیان دانست و افزود: از لحاظ دارا بودن نیروی انسانی با استعداد جزو پنج کشور برتر دنیا هستیم.

وی با تاکید بر لزوم ارتباط اقتصاد دانش بنیان با زندگی روزمره مردم گفت: استان گیلان پتانسیل بالایی در بخش جوانان نخبه دارد و می‌تواند با توسعه محیط کسب و کار و استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در رشد کارآفرینی نقش آفرینی کند.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور با اشاره به اینکه مشاغل موجود در حوزه فناوری‌های دانش بنیان متناسب با اقلیم استان گیلان است، گفت: باتوجه به اینکه اقتصاد دانش بنیان ارزش افزوده فراوانی دارد با توسعه آن می‌توان ضمن حفظ محیط‌زیست شغل ایجاد کرد.

رییس بنیاد ملی نخبگان به تحرک خوب ایجاد شده در جهت گسترش استارت آپ‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: این شرکت‌ها در آینده‌ای نزدیک به بزرگترین شرکت‌های کشور تبدیل می‌شوند.

وی با اشاره به درنظر گرفتن معافیت‌های مالیاتی و گمرکی برای نخبگان علمی گفت: باتوجه به حمایت‌های رهبر معظم انقلاب معافیت‌های سربازی نیز برای این افراد درنظر گرفته شده است.

مصطفی سالاری نیز در این دیدار اظهار کرد: در حال حاضر اشتغالزایی خوبی در حوزه شرکت‌های دانش بنیان شکل گرفته و از هر ظرفیتی برای ارتقاء این بخش استفاده می‌کنیم.

استاندار گیلان با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در راستای تقویت شرکت‌های دانش بنیان گفت: حمایت‌های دولت از این مجموعه ها در استان گیلان اثربخش بوده و شاهد رشد آن هستیم.

نماینده عالی دولت در گیلان با قدردانی از حمایت و پشتیبانی‌های آیت‌الله فلاحتی از مجموعه دولت و دستگاه‌های اجرایی گفت: از پیشنهادات سازنده دلسوزان نظام، کشور و استان در توسعه هرچه بیشتر گیلان کمال بهره را می‌بریم.


انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha