• چهارشنبه / ۱۸ مهر ۱۳۹۷ / ۱۷:۰۰
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 97071810632
  • خبرنگار : 71573

چاپ «زنان در کوبا» و کتابی از انگلس

چاپ «زنان در کوبا» و کتابی از انگلس

کتاب‌های «زنان در کوبا: تکوین انقلابی درون انقلاب» و «منشأ خانواده، مالکیت خصوصی و دولت» منتشر شد.

به گزارش ایسنا،   کتاب «زنان در کوبا: تکوین انقلابی درون انقلاب»  نوشته ویلما اسپین، اسلا دلوس سانتوس و یولاندا فِرر با ترجمه شهره ایزدی و سعیده شکرخداییان  در ۳۰۱ صفحه  با شمارگان ۵۰۰ نسخه و  قیمت ۳۰ هزار تومان در انتشارت طلایه پرسو عرضه شده است.

در نوشته پشت جلد کتاب آمده است: "ما به شجاعت و قابلیت زنان باور داشتیم. می‌دانستیم که این چنین رویکردی در آینده واجد اهمیت عظیمی خواهد بود. " امروز، اعزام شما به مأموریت‌ انترناسیونالیستی "یک ضرورت نظامی نیست. بلکه یک ضرور اخلاقی و معنوی است. یک ضرورت انقلابی است." فیدل کاسترو - خطاب به یگان توپخانه ضدهوایی زنان در حال اعزام به آنگولا، ۱۹۸۸

"در حالی که زحمتکشان کوبا تقریبا شصت‌ سال پیش از این برای یکی از خونین‌ترین دیکتاتوری‌های قاره آمریکا می‌جنگیدند، ادغام زنان در میان صفوف و رهبری جنبش زیرزمینی ۲۶ ژوئیه و جبهه‌های ارتش شورشی در کوره‌های شرق کوبا یک استثناء نبود، بلکه، جزو لاینفک خط‌مشی است که رهبری انقلاب برای چندین دهه پیش برده است و در آن ‌زمان تازه داشت داشت شروع می‌شد.

کاسترو گفت که "ما در جامعه طبقاتی‌ای زندگی می‌کردیم که زنان با تبعیض مواجه بودند. جامعه‌ای که باید انقلابی در آن رخ می‌داد، تا طی آن زنان بتوانند قابلیت‌های خود را به منصه‌ ظهور بگذارند. "

روایت آن زنان در اینجا آمده است. روایت آنچه کردند و چگونه عمل‌شان آن‌ها را دگردیس کرد، و در عین حال، دنیایشان و مردانی را دگردیس کردند  که شانه به شانه‌شان می‌جنگیدند.

همچنین کتاب «منشاء خانواده، مالکیت خصوصی و دولت»   نوشته فردریک انگلس با مقدمه اِوِلین رید  و ترجمه خسرو پارسا در ۳۶۸ صفحه با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و قیمت ۴۵هزار تومان در نشر یادشده منتشر شده است.

 در نوشته پشت جلد کتاب می‌خوانیم: «خانواده، مالکیت خصوصی و دولت» - نهادهای بنیادین جامعه سرمایه‌داری - نه "طبیعی" هستند و نه ابدی. آن‌ها محصول شرایط اقتصادی و اجتماعی خاصی هستند.

فردریک انگلس که همراه با کارل مارکس، از بنیان‌گذاران جنبش کارگری در عصر جدید بود، تکامل این نهادها را از طلوع جامعه طبقاتی تا به امروز ردیابی می‌کند.

او نشان می‌دهد که ستم‌کشیدگی زن، به مثابه یک جنسیت، چگونه با پیدایش رشد مالکیت خصوصی شروع می‌شود و اینکه پیدایش و رشد طبقه کارگر مدرن چگونه پایه‌های مادی برای ختم آن ستم را به‌وجود می‌آورد.

این چاپ اثرِ بدیع فردریک انگلس، شامل مقدمه‌ای از اِوِلین رید، نویسنده کتاب «سیر تکامل زن» است.

 انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha