• پنجشنبه / ۱۲ مهر ۱۳۹۷ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97071207008
  • خبرنگار : 71523

سرگردانی آماتورها و دندان‌گردی دلالان

سرگردانی آماتورها و دندان‌گردی دلالان

آخرین روز هفته هم از تب‌وتاب بازار غیررسمی ارز تهران نکاست و پنجشنبه هم جنب و جوش دلالان، خریداران و فروشندگان ارز در بازار به چشم می‌خورد. جنب و جوشی که به گفته دلالان تفاوتی با روز چهارشنبه نداشته است. می‌توان گفت بارزترین ویژگی بازار امروز، سرگردانی فروشندگان و خریداران ارز خانگی است که بین دلالان سرگردانند و نه تنها نمی‌دانند باید ارز بخرند یا بفروشند، بلکه درمورد نرخ واقعی ارز هم دچار شک و شبهه‌اند.

به گزارش ایسنا، در بازار غیر رسمی امروز ارز در تهران تابلوی بسیاری از صرافی‌ها خاموش بود، اما صرافی‌ها ارز را با نرخی بین ۱۴ هزار و ۳۰۰ تا ۱۴هزار و ۵۰۰ تومان می‌فروختند و با نرخ بین ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا  ۱۴۰۰۰ تومان می‌خریدند. البته صرافی‌های دیگری هم بودند که نرخ ۱۰ هزار تومان برای خرید و ۱۰ هزار و ۱۰۰ تومان برای فروش را روی تابلوی خود درج کرده بودند که اکثرا عاری از متقاضی بودند. یکی از صاحبان صرافی می‌گفت: اگر کسی به ما ارز با نرخ ۱۰ هزار تومان بفروشد ما هم ارز ۱۰ هزار ۱۰۰ تومانی خواهیم فروخت.

صاحب صرافی دیگری درمورد نرخ ۱۰ هزار تومانی که روی تابلوی خود درج کرده توضیح داد: این نرخ برای ارز مسافرتی است که قرار است بخش‌نامه آن روز شنبه ابلاغ شود و تا قبل از آن ما خرید و فروشی نداریم. البته صرافی بانک ملی ارز مسافرتی را به قیمت ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومانی به فروش می‌رساند که مورد استقبال هم قرار گرفته بود.

در میان صرافی‌هایی که یا تابلوی خود را خاموش کرده بودند یا نرخ ۱۰ هزار تومان را روی تابلوی خود درج کرده بودند، یک صرافی بود که روی تابلوی خود نرخ ۱۴هزار تومان برای خرید و ۱۴ هزار و ۱۴۰تومان برای فروش ارز را ثبت کرده بود. رقمی که به نرخ خرید و فروش دلالان بسیار نزدیک بود و به همین دلیل صف طویلی از متقاضیان در ورودی این صرافی تشکیل شده بود؛ متقاضیانی که علت تمایل به خرید از این صرافی را سقف فروش ۵۰۰۰دلار عنوان کرده و می گفتند نرخ ارزی که این صرافی اعلام کرده از یک طرف به نرخ بازار آزاد نزدیک‌تر است و از طرف دیگر به دلیل این که صرافی است، معامله با آن امنیت بیشتری دارد و مطمئن‌تر است.

از سوی دیگر بازار دلالان همچنان گرم بود و رنج قیمت آن‌ها برای خرید دلار از مشتری بین ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۱۴ هزار تومان و نرخ فروش آن‌ از ۱۴ هزار تومان تا ۱۴  هزار و ۷۰۰ تومان بود.

در مورد یورو اما اکثر دلالان از خرید آن امتناع می‌کردند و این ارز را با نرخی بین ۱۵ هزار و ۵۰۰ تا ۱۷ هزار تومان می‌خریدند. اکثر دلالان خواهان خرید ارز از مردم بودند و بین مردم راه می رفتند و با سوال "کی دلار داره؟ " توجه مردم را به خود جلب می‌کردند.

در این میان سرگردانی خریداران و فروشندگان خانگی ارز بیشتر جلب توجه می‌کرد. مردمی که نمی دانستند ارز بخرند یا بفروشند و به توصیه کدام دلال گوش کنند. زیرا برخی دلالان سعی می‌کردند هر طور شده مردم را راضی به فروش کنند و برخی دیگر به آن ها توصیه می‌کردند از آن‌ها ارز بخرند و ارز خود را نفروشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۷-۱۲ ۱۶:۱۴

بانک مرکزی بایستی پنج هزار یورو را بصورت آزاد به هر شخصی بفروشد تا تب بازار فروکش کند. بصورت پلکانی قیمت را پایین بیاورد . بهترین راه فروش ارز مسافرتی است.

avatar
۱۳۹۷-۰۷-۱۲ ۱۶:۴۴

قیمت ارز همانند دیگر کالاها بسته به عرضه و تقاضا دارد حالا اگر به دلایلی مختلف میزان تقاضا بالاتر از عرضه باشد شاهد افزایش قیمت هستیم و بلعکس این ماجرا باعث کاهش قیمت می شود. در چند روز گذشته اتفاق خاصی رخ داد و میزان عرضه به شکل چشمگیری افزایش یافت اما متاسفانه بانکها ورود کردند و وزن سمت تقاضا را تا حدی افزایش دادند که موجب بهم خوردن این شیب نزولی شدند

avatar
۱۳۹۷-۰۷-۱۲ ۲۱:۲۴

خدا دلال های ارز را به خاکستر بنشاند. انشالله.