به گزارش ایسنا به نقل از ساوث چاینا مورنینگ پست، علی رغم این افزایش، سهم یوان از ذخایر ارزی در مقایسه با دلار، یورو و ین هنوز اندک است. با این حال یوان توانست جای دلار استرالیا را به عناون ششمین ارز در ذخایر ارزی جهانی بگیرد. کریس لونگ- کارشناس بخش چین و هنگکنگ بانک "دی بی اس" گفت: برخی از بانک های مرکزی جنگ تجاری را موقتی میدانند و نسبت به چشم انداز بلندمدت اقتصاد چین خوشبین هستند. این بانک ها به دلیل آن که یوان کاهش شدیدی تجربه کرده است آن را خریداری میکنند چرا که یوان را سرمایه گذاری ارزانی می دانند.
از سوی دیگر سهم دلار از ذخایر جهانی به ۶۲.۲۵ درصد رسیده است که پایینترین سطح از سال ۲۰۱۳ محسوب میشود. یورو با ۲۰.۲۶ درصد در رده دوم قرار دارد و ین با ۴.۹۷ درصد در رده سوم ایستاده است. به گفته صندوق بینالمللی پول، بانکهای مرکزی جهان به تدریج در حال افزودن ذخایر یوانی خود هستند، یوان از سال ۲۰۱۵ به عنوان یکی از ۶ ارز جهانی پذیرفته شد.
حجم پرداختهای بینالمللی به یوان از ماه ژوئیه تاکنون به ۲.۱ درصد افزایش یافته است، دلار ۳۹.۶۹ درصد پرداختها، یورو ۳۴.۱۳ درصد پرداختها و پوند ۶.۸۸ درصد پرداختها را شامل شدهاند. افزایش سریع منازعات بین آمریکا و چین نیز نتوانسته است روند جهانی سازی یوان را متوقف کند.
انتهای پیام
نظرات