• یکشنبه / ۸ مهر ۱۳۹۷ / ۲۰:۰۶
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 97070804842
  • خبرنگار : 71429

نشست تخصصی رویکردهای نوین در عدالت کیفری اطفال و نوجوانان

رستمی: نقش ما در کانون اصلاح و تربیت، پیشگیری و بازگشت کودکان به جامعه است

رستمی: نقش ما در کانون اصلاح و تربیت، پیشگیری و بازگشت کودکان به جامعه است

مدیر کانون اصلاح و تربیت تهران گفت: نقش ما در کانون اصلاح و تربیت، پیشگیری و بازگشت کودکان به سطح جامعه است.

به گزارش ایسنا، علی رستمی در نشست تخصصی رویکردهای نوین در عدالت کیفری اطفال و نوجوانان که در وزارت دادگستری برگزار شد، گفت: هدف از نگهداری کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال در کانون جداسازی آنها از مجرمان بزرگسال و در درجه دوم اصلاح و تربیت و بازگشت این افراد به سطح جامعه است.

وی افزود: نقش ما در کانون پیشگیری است و قوانین هم در این زمینه کمک بزرگی به ما کردند و  خوشبختانه از سال ۹۰ به بعد در کانون در  استان تهران برای  ۳ الی ۴ نفر حکم قصاص صادر شد که هنوز  قصاص هم اجرا نشده است.

رستمی ادامه داد: سعی کردیم که به تبعیت از قانون مجازات اسلامی افراد بتوانند به سطح جامعه برگردند.

وی یادآور شد: از سال ۸۵ در کانون مسئولیت دارم و در طی این سال‌ها  کودکی را داشتیم که قاضی برای او حکم  ۱۲ سال حبس صادر کرده بود ولی الان همان قاضی حداقل حبس را صادر می‌کند زیرا دیدگاه‌ها عوض شده است. در کانون ۱۳ رشته فنی و حرفه‌ای داریم و دانشجویان هم برای کارهایی همچون  پایان‌نامه و... به کانون می‌آیند و بازدید می‌کنند.

رستمی تصریح کرد: همه ما باید در راستای احقاق حقوق کودکان و نوجوانانی که مجرم نیستند و قربانی مسایل اجتماعی هستند، تلاش کنیم.

وی افزود: انشاءالله روزی کودکی نداشته باشیم که در کانون اصلاح و تربیت باشد زیرا کودکان در این سن باید در مدارس و دانشگاه‌ها باشند. هر چند که واژه حبس در قانون برداشته شده و از واژه نگهداری استفاده شده است.

وی  در پایان گفت: هر موقع کودکی از تحصیل بازمی‌ماند باید منتظر باشیم که به کانون بیاید و صد درصد افرادی که در کانون هستند روزی دانش‌آموز بودند و از مدرسه اخراج شدند و ترک تحصیل کردند و امروز با عنوان بزهکار صدایشان می‌کنند.

به گزارش ایسنا در پایان این نشست تهمورث بشیریه، عضو هیات علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی و حقوقدان در مراسم رونمایی از کتابش، روند شکل‌گیری کتاب دانشنامه عدالت کیفری اطفال و نوجوانان را که با همت وی ترجمه شده بود، تشریح کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha