• جمعه / ۶ مهر ۱۳۹۷ / ۰۱:۳۱
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 97070603260
  • خبرنگار : 71021

گرانی به سفر اربعین سرایت کرد

گرانی به سفر اربعین سرایت کرد

عضو انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی تهران از قیمتی که برای بلیت پروازهای اربعین تعیین شده است، انتقاد کرد و هشدار داد: قیمت‌های تعیین شده برای ویزا و حمل و نقل، سفر اربعین امسال را گران خواهد کرد و این یعنی مردم کمتری در این مراسم شرکت می‌کنند.

اکبر غمخوار در انتقاد به قیمتی که ایرلاین ها برای بلیت پروازها در اربیعن تعیین کرده‌اند، به ایسنا گفت: در توافقی که شرکت‌های هواپیمایی با یکدیگر داشته‌اند، نرخ پروازهای عراق در زمان اربعین که اوج سفر به این کشور است، از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تا ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان تعیین شده اما ملاک آن‌ها برای نرخ‌گذاری پروازی که کل زمان رفت و برگشت آن بین تهران و نجف به دو ساعت و نیم هم نمی‌رسد، چیست!؟ چرا مبنای این نرخ‌گذاری را آن هم در زمانی که بیشتر ایرانی‌ها برای این سفر در حال برنامه‌ریزی هستند، زیر سوال نبردند؟

وی اضافه کرد: شایعه شده عوارضی که در فرودگاه نجف قبلا از هر شخص به قیمت ۱۰ دلار گرفته می‌شد، اینک قرار است به ۲۰ دلار افزایش داده شود. اگر مقامات فرودگاه نجف مصرند این تصمیم را اجرا کنند، باید سریع‌تر مذاکره کرد تا این تصمیم همزمان با مراسم پیاده‌روی اربعین اجرا نشود.

او به چالش تأمین ارز مورد نیاز زائرانی که قصد سفر اربعین دارند، اشاره کرد و افزود: هزینه ریالی (۳۷۷ هزار و ۷۰۰ تومان) که به ازای ویزا گرفته می‌شود، در شرایطی گران‌تر از نرخ ارز دولتی محاسبه شده که تا چند ماه پیش هر مسافری که به خارج از کشور سفر می‌کرد، سهمیه ارز مسافرتی به نرخ دولتی داشت اما حالا این زائران از سهمیه ارز دولتی محروم شده‌اند.

این فعال گردشگری زیارتی ادامه داد: معتقدند زائری که در مراسم پیاده‌روی اربعین شرکت می‌کند، هزینه چندانی ندارد؛ درحالی که به نظر می‌رسد هزینه‌های جاری این زائران از جمله حمل و نقل، اقامت و غذا در عراق را درنظر نگرفته‌اند. همه این‌ها در کنار عوارض خروج (در سفر هوایی) هزینه اربعین را افزایش می‌دهد که این یعنی عده زیادی از مراسم اربعین جا می‌مانند.

غمخوار گفت: متأسفانه دستگاه‌های مرتبط با مراسم اربعین، تاکنون پاسخ شفافی درباره گرانی این سفر مذهبی نداده‌اند؛ در حالی که بیشترین شرکت‌کنندگان در مراسم اربعین از قشر کم‌درآمد جامعه هستند که درآمد دلاری ندارند و تأمین این هزینه‌ها از توان اقتصادی آن‌ها خارج است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha