• دوشنبه / ۲ مهر ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۶
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 97070200974
  • خبرنگار : 71542

ابلاغ برنامه ۱۰۰ روزه سازمان محیط زیست با موضوع آب و تالاب

ابلاغ برنامه ۱۰۰ روزه سازمان محیط زیست با موضوع آب و تالاب

مدیر کل مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست از ابلاغ برنامه ۱۰۰ روزه جدید حوزه معاونت آموزش و پژوهش این سازمان با محوریت آب و تالاب به همه استان‌های کشور خبر داد.

ژیلا آقایی که پیش از این از آغاز تدوین برنامه ۱۰۰ روزه جدید حوزه معاونت آموزش و پژوهش سازمان محیط زیست خبر داده بود، در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: به تازگی تدوین برنامه ۱۰۰ روزه معاونت آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست با موضوع آب و تالاب به اتمام رسید و هفته پیش به همه استان‌ها ابلاغ شد.

وی با تاکید بر اینکه برای تدوین برنامه ۱۰۰ روزه آب و تالاب، جلسات مستمری با دفاتر تخصصی حوزه آب و تالاب سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شده است، گفت: خوشبختانه همکاری موثری با دفاترتخصصی مرتبط با حوزه آب و تالاب انجام و در نهایت برنامه ۱۰۰ روزه آب و تالاب با برش استانی تدوین و ابلاغ شد.

مدیر کل مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست ضمن بیان اینکه برنامه ۱۰۰ روزه آب و تالاب تا نیمه آبان ماه ادامه خواهد داشت، در مورد سرفصل‌های برنامه ۱۰۰ روزه جدید اظهار کرد: برگزاری زنگ‌های آموزش با موضوعات ارزیابی آسیب‌پذیری تالاب‌ها، بررسی تجربیات موفق در احیای تالاب‌ها، اهمیت وشناخت تالاب‌های ساحلی و تعیین وضعیت کیفی رودخانه‌ها از جمله مواد این برنامه ۱۰۰ روزه است. زنگ‌های آموزش هر دو هفته یک بار به مدت دو ساعت و با حضور اساتید و متخصصان برگزار خواهدشد که علاوه بر کارکنان سازمان حفاظت محیط زیست امکان حضور عموم مردم از جمله دانشجویان و سمن‌ها وجود دارد.

آقایی ادامه داد: توزیع و انتشار محتوای آموزشی در مورد اهمیت و وضعیت موجود تالاب‌ها و وضعیت کیفی منابع آب و... در قالب‌ مدیا از طریق پورتال سازمان محیط زیست و سایر دسترسی‌ها، اطلاع‌رسانی خواهد شد. برگزاری نمایشگاه عکس با هدف انتقال تجربیات موفق استانی در حفظ و احیای تالاب‌ها، کارگاه‌های ترویجی، مسابقات، پاکسازی در تالاب‌ها و رودخانه‌ها، برگزاری دوره‌های توانمندسازی جوامع محلی از دیگر برنامه‌های برنامه ۱۰۰ روزه آب و تالاب است.

مدیر کل مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست در ادامه تاکید کرد: علاوه بر برش‌های استانی برنامه ۱۰۰ روزه آب و تالاب، برنامه‌هایی نیز در سطح ستاد تدوین شده است و هفته جاری نهایی می‌شود.

آقایی در پایان در مورد نحوه همکاری سمن‌های محیط زیستی با سازمان محیط زیست در اجرای برنامه ۱۰۰ روزه آب و تالاب تصریح کرد: برگزاری نشست‌های هم اندیشی با سازمانهای مردم‌نهاد محیط زیستی با محوریت جلب مشارکت سمن‌ها و فعالان محیط زیست در اجرای برنامه از جمله اهم فعالیت‌های برنامه است. درستاد نیز به‌زودی نشست‌هایی با فعالان سازمان‌های مرم‌نهاد برگزار می‌کنیم تا نظرخواهی‌ها در مورد نحوه مشارکت سمن‌ها با محیط زیست صورت گیرد. واضح است که برای اجرای بسیاری از برنامه‌ها به هماهنگی و همکاری سمن‌ها نیاز است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۷-۰۳ ۲۲:۳۵

سلام ، از قدیم گفته اند سنگ بزرگ علامت نزدن است ، من با تجربه ای که در زمینه آموزش و ترویج دارم ، تعریفی که از آموزش غیرمستقیم می دهند ، آموزشی است که دردراز مدت به تغییر رفتار گروه هدف منجر میشود، درضمن اساسا آموزش روندی است نسبتا طولانی مدت که تاثیر را میتوان در نسل ها ی دید ، مثل قر ص سرماخوردگی نیست که با سه بار خوردن در روز ظرف یک هفته منجر به رفع عوارض سرماخوردگی شود. اصولا دادن برنامه صد روزه پیش درآمد برنامه های بلند مدت است و خود منجر به رسیدن به هدف نمیشود ، جای تعجب است که چگونه در100روز گروه های مشترک المنافع تالاب ها توانمند سازی میشوند و ارتباط اقتصادی آنها با تالاب ها قطع میشود ، آموزش سروصدا نمی خواهد ، کسی که به آموزش اعتقاد دارد باید به تاثیر بطئی آن اعتقاد داشته باشد و از هیاهو برای مطرح شدن مدیریتش پرهیز کند.