حسین احمدی نیاز در گفت وگو با ایسنا در این باره اظهار کرد: بیشترین آسیب در حوزه وکالت متعلق به قضاتی است که وارد جرگه وکالت می شوند و بدین نحو که این افراد با اتکا به جایگاهی که در قبل داشتهاند و با توسل به شیوههای غیر قانونی و سوء استفاده از مقام قبلی خود مبادرت به انجام کارهایی میکنند که فساد و هتک حرمت نهاد قضاوت و ضربه زدن به عدالت را به همراه دارد.
وی افزود: اساسا برای این افراد نوعی رانت ایجاد می شود و این بدترین نوع فساد است. ورود قضات به وکالت آسیب به عدالت است و دستگاه قضایی باید تلاش کند خود را مبری از هر نوع آسیب کند.
وی با بیان اینکه وکالت امری شریف و محترم است، گفت: متاسفانه با ورود قضات به جرگه وکالت این شرافت وکالت آسیب جدی خواهد دید، چه بسا در شهرهای بزرگی چون تهران موارد عدیدهای از سوء رفتار قضاتی که وکیل شدهاند از دریافت مبالغ کلان بنام قضات تا بیان روابط خاص با سیستم قضایی و ... گزارش شده است. اینها بخش اندکی از تخلفات واقعی موجود است که به یک مصیبت دردناک در عالم وکالت ایران تبدیل شده است.
احمدی نیاز مدعی شد: در شهر سنندج یکی از قضاتی که بابت تخلفات عدیده دستگیر و اخراج شد، در حال گرفتن پروانه وکالت از کانون استان کردستان است و بالطبع این امر به اعتبار کانون کردستان آسیب جدی خواهد زد و از دیگر سو عامل اصلی بدرفتاری با وکلا و ایجاد دیوار بلند بیاعتمادی بین وکیل و قاضی همین قضاتی هستند که پس از اندی وارد جرگه وکالت میشوند. واقعیت مساله این است که ورود قضات به جرگه وکالت یک آسیب جدی است و برای پرهیز از هر نوع شبههای باید مانع ورود قضات به دنیای وکالت شد.
انتهای پیام
نظرات