به گزارش ایسنا، محمود واعظی در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آمریکا، اسرائیل و سعودی ها مثلثی هستند که برای جنگ روانی با هم هماهنگ شدهاند تا روی ذهنیت مردم ما اثر بگذارند، گفت: در چنین شرایطی که نامش را جنگ اقتصادی آمریکا و هم پیمانانش با ایران می گذاریم، نیاز داریم که در داخل کشور همدلی بین همه دستگاهها و قوا و نهادها بیشتر شود، به همین دلیل هم سهشنبه گذشته رییس جمهوری در مجلس اساس بحث را روی همدلی و صمیمیت و انسجام داخلی گذاشت.
وی با بیان اینکه روحانی نمیخواست دشمنان از سوال مجلس از رئیس جمهوری سوءاستفاده کنند تا بگویند در داخل کشور اختلاف نظر و تفرقه وجود دارد، افزود: این کار برای این بود که دیگران هم چنین کنند و سعی کنیم در جهت انسجام و وحدت گام برداریم، این انتظار ماست.
وی درپاسخ به سوالی درباره قانع نشدن نمایندگان مجلس از پاسخهای رئیس جمهور اظهارداشت: در این خصوص برخی مواضع سیاسی داشتند و نظرات یک گروه این بود که اگر رئیس جمهور در سخنرانی خود مواضع تند و افشاگرانه اتخاذ کند آنها رای خواهند داد و در این زمینه پیام هم دادند که اگر رئیس جمهور تند حرف بزند ما از آن حمایت میکنیم. بنابراین بحث قانع شدن در اینجا مطرح نیست و صرفا یک موضع سیاسی است ضمن اینکه یک گروه هم اهداف دیگری را دنبال میکردند.
رئیس دفتر رئیس جمهور خاطرنشان کرد: به رغم اهداف دو گروه مذکور هدفگذاری رئیس جمهور این نبود که این گروه ها را راضی کند بلکه این بود که مردم در جریان فعالیت ها و اقدامات انجام شده دولت قرار بگیرند و از طرف دیگر قصد نداشت در این شرایط دشمنان از آن سوء استفاده کنند.
واعظی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا دولت قصد دارد با توجه به افزایش قیمتها ،از کارکنان و حقوق بگیران حمایت کند، گفت: در این رابطه مقرر شده کمیته ویژهای برای هر کدام از گروههای حقوقبگیر، بسته هایی آماده کند و اراده دولت این است که قدم هایی برای کاستن از فشار از سفره حقوق بگیران بردارد.
رئیس دفتر رئیسجمهوری ادامه داد: انتظار دیگرمان این است که قبول داریم با این شرایط اقتصادی که به وجود آمده فشار روی مردم زیاد شده و الان گرانی اقلام را شاهدیم اما از مردم میخواهیم در حد نیاز خریداری و از تجار و کسبه نیز میخواهیم انصاف را در قیمتگذاری رعایت کنند.
واعظی با تاکید بر اینکه بنا نداریم مسائل گرانی را با بگیر و ببند حل کنیم، اظهار کرد: انتظار داریم مردم و کسبه انصاف را رعایت کنند تا از این شرایط بسیار سخت با یکدیگر عبور کنیم.
وی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه ریزی برای حضور رئیسجمهور در مجمع عمومی سازمان ملل گفت: قرار است در این سفر علاوه بر سخنرانی در مجمع عمومی سازمان ملل، ملاقاتهایی با روسای کشورها انجام شود. حضور در مجمع سالانه سازمان ملل ارزانترین و سریع ترین راه برای دیدار و گفتوگو با تعداد زیادی از روسای کشورها و طرح مسائل دوجانبه و بینالمللی است.
واعظی در واکنش به اظهارات آیت الله جنتی درباره دیدار ترامپ با روحانی در نیویورک،، گفت: رئیس محترم مجلس خبرگان گفتهاند که برخی میخواهند به نیویورک بروند تا با ترامپ ملاقات کنند؛ این سخنان برای من خیلی عجیب بود، چراکه ممکن است عدهای در کوچه و بازار از از این حرفها بزنند اما جای تعجب داشت که رئیس محترم مجلس خبرگان این اظهارات را مطرح کرد. این سخنان هیچ وقت مطرح نبوده و پایه و اساسی هم ندارد.
رئیس دفتر رئیسجمهور تاکید کرد: من از تمام بزرگان کشور میخواهم که وقتی میخواهند مصاحبه و سخنرانی کنند، دقت نظر داشته باشند تا مطالبشان برای مردم باور پذیر باشد.
رئیس دفتر رئیس جمهوری همچنین درباره انتخاب سخنگو گفت: سخنگوی دولت به زودی مشخص میشود.
واعظی با اشاره به وضعیت اعلام سبد حمایتی دولت نیز افزود: ساعت ١٦:٣٠ امروز آقای رئیس جمهور جلسه گذاشتهاند که این موضوع نیز نهایی شود.
وی همچنین در پاسخ به این پرسش که بیانیه حزب کارگزاران درباره دولت را چطور ارزیابی میکند، گفت: ما در درون دولت آنقدر بالغ هستیم که اسیر یک بیانیه و جوی که در پی آن ایجاد میشود، نباشیم. اینکه در خارج از دولت یک گروه سیاسی بیانیه ای منتشر کند هیچ ربطی به دولت ندارد و هیچ اثری بر راه دولت نگذاشته و نمی گذارد.
رییس دفتر رییس جمهور درباره عدم حضور رییس جمهور در اجلاس خبرگان رهبری نیز گفت: برای روز سه شنبه از قبل برنامه افتتاح و سفر به عسلویه در نظر گرفته شده بود بنابراین برنامه سفر ایشان و برنامه های افتتاح از مدتها قبل تعیین شده بود اطلاع هم داده شده بود که رئیس جمهوری در این تاریخ برنامه سفر و افتتاح دارند. از قدیم عرف این بوده که اعضای محترم مجلس خبرگان، در خلال برگزاری اجلاس، یک شب مهمان رئیس جمهوری بودهاند بنده از همین فرصت استفاده و اعلام می کنم که همین امشب آمادگی داریم که در خدمت اعضای محترم مجلس خبرگان باشیم و دکتر روحانی میزبان خبرگان باشند.
وی همچنین از برنامه دولت برای اختصاص بودجه در خصوص سفر زائران اربعین حسینی خبر داد.
رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به سوالی درباره اجلاس روسای جمهوری ایران، روسیه و ترکیه در تهران نیز گفت: روز جمعه اجلاس مهمی در تهران برگزار می شود و روسای جمهور روسیه و ترکیه به همراه هیاتهای عالیرتبه به تهران سفر خواهند کرد. طبیعی است که موضوع اصلی این اجلاس تحولات سوریه است اما در کنار آن فرصتی خوبی برای بررسی راههای توسعه و تحکیم روابط دوجانبه ، ایجاد می شود.
دکتر واعظی گفت: در شرایط کنونی منطقه، اهمیت اجلاس تهران به حدی است که نه تنها در منطقه بلکه در عرصه جهانی، چشم بسیاری از قدرتها به نتیجه این اجلاس دوخته شده است.
انتهای پیام
نظرات