فرزانه عادلی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: از عمده ویژگیهای بارز صنایع دستی غیر وابسته بودن به نیروی کار یا ماشینآلات خارجی، سرمایهگذاری اندک و قابلیت استقرار در روستاها و محیطهای کوچک خانگی این صنعت است.
وی اضافه کرد: اکثر جوانان روستایی با مهاجرت به شهرها و روی آوردن به مشاغل کاذب وضعیت اقتصادی لرستان را بیش از پیش حادتر کرده است.
این کارشناس گفت: در جهان امروز گردشگری برای دوری از زندگی پرهیاهوی شهری و ماشینی تبدیل شده و این روستاییان میتوانند به صنعت گردشگری با استفاده از ظرفیت روستا و صنایع دستی خاص آن محل بپردازند.
عادلی افزود: گردشگری روستایی رو به توسعه است و از آنجا که گردشگری و صنایع دستی مکمل همدیگر هستند، رونق و رفاه با به کارگیری پتانسیل نهفته در مناطق روستایی شکل خواهد گرفت و علاوه بر افزایش رفاه اقتصادی و امکانات اجتماعی در روستاها جوانان و زنان به عنوان نیروی کار در کمک به توسعه اقتصادی ایجاد اشتغال با بهرهوری بالا و سرمایهگذاری باشد.
این کارشناس صنایع دستی خاطرنشان کرد: تا به امروز علیرغم نقش صنایع دستی استان در ایجاد اشتغال، بازاریابی و تبلیغات موازی صورت نگرفته است.
وی افزود: به نظر میرسد یکی از دلایل مهم کمرنگ شدن نقش صنایع دستی در رونق اقتصادی این است که دیگر مانند گذشته به عنوان وسیلهای برای زندگی درنظر گرفته نمیشود؛ کاربردی نبودن صنایع دستی در زندگی ماشینی امروز ما ضربه سنگینی بر پیکره این بخش از فرهنگ غنی وارد کرده است.
انتهای پیام
نظرات