• سه‌شنبه / ۲ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۱
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 97050200877
  • منبع : شهر کتاب

مقایسه «سیرالعباد» سنایی و «کمال‌نامه‌» خواجو

مقایسه «سیرالعباد» سنایی و «کمال‌نامه‌» خواجو

نشست «سیرالعباد سنایی و کمال‌نامه‌ خواجو» برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، سی‌ودومین نشست از مجموعه درس‌گفتارهایی درباره‌ سنایی با عنوان «سیرالعباد سنایی و کمال‌نامه‌ خواجو» به بحث و بررسی شباهت‌ها و اختلافات این دو اثر اختصاص دارد که در روز چهارشنبه دوم مرداد ساعت ۱۶:۳۰ با سخنرانی دکتر فاطمه کهن، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر (بخارست)، نبش کوچه سوم برگزار می‌شود.

در خبر برگزاری این نشست عنوان شده است: «سیرالعباد» یکی از رمزآلودترین و پرمحتواترین آثار سنایی است.  سنایی در این اثر گویی خوابی می‌بیند که در آن آرزوهای او مبنی بر توفیق انسان در پیمودن مراحل تعالی و کمال تحقق می‌یابد و فرد معنای رهایی و آزادگی را تجربه می‌کند. حدود دو قرن پس از او، خواجو در کرمان، «کمال‌نامه» را می‌سراید. خواجو نیز در این اثر گویی خوابی می‌بیند و در آن تلاش انسان را برای پیوستن به رهایی و آزادگی به تصویر می‌کشد. این دو اثر بزرگ ادب فارسی در مقایسه با یکدیگر، تشابهات و اختلافاتی دارند که شناخت آن‌ها می‌تواند راهگشای مخاطبان امروزشان باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha