به گزارش ایسنا، در طول سال های گذشته همیشه خبرهایی از فعالیت های فرهنگی و خیرخواهانه قهرمانان به نام رشته های مختلف ورزش کشور شنیده شده است. مسئله ای که نشان دهنده توجه و اهمیت دادن قهرمانان نامدار ورزش کشور به مشکلات اجتماعی و فرهنگی جامعه است.
یوسف کرمی پیشکسوت و تکوندوکار المپیکی ایران پس از مدال آوری های متعدد و افتخار آفرینی در عرصه های بین المللی ورزش، تصمیمی دلی و خیرخواهانه گرفته و در مناطق محروم استان سیستان و بلوچستان به خانواده هایی که مشکلات مالی دارند کمک می کند و در ساخت خانه همچون یک کارگر ساده مشغول به کار است.
یوسف کرمی که در حال حاضر مربیگری در لیگ برتر تکواندو را تجربه می کند، مدال برنز المپیک ۲۰۰۴ آتن، دو مدال طلا و دو مدال برنز مسابقات جهانی، دو مدال طلای بازی های آسیایی، یک مدال طلا و یک مدال نقره قهرمانی آسیا و یک مدال طلای مسابقات قهرمانی دانشجویان جهان را نیز در کارنامه دوران قهرمانی خود دارد.
او در مورد این فعالیت انسان دوستانه خود به ایسنا گفت: بیشتر از دو سال و نیم است که یک گروه چند نفره را تشکیل داده ایم و در یک گروه تلگرامی هر ماه مبلغی را جمع کرده و با توجه به مناسبت ها کمک هایی را به خانواده های کم بضاعت انجام میدهیم. برای مثال همیشه نزدیک عید آجیل و شیرینی، در ماه رمضان گوشت ومرغ و ... برای خانواده های نیازمند تهیه میکنیم.
کرمی در مورد تصمیم خود برای فعالیت در امر ساختن خانه نیز توضیح داد: چند وقتی است که به سیستان و بلوچستان رفته ایم و این کار انجام می دهیم. من همیشه دوست داشتم این کار را انجام دهم و در مناطق محروم به مردم خدمت کنم. الان هم با تصمیم خود رفته ام و با انسان های شریف مناطق محروم سیستان و بلوچستان در ارتباط هستم. هدف ما این بود که بگوییم به یاد این عزیزان هستیم و سعی خود را میکنیم تا مشکلات آن ها را از این طریق به گوش مسئولان برسانیم.
او همچنین افزود: من همیشه فعالیت در مناطق محروم را دوست داشته و تا جایی که شود حضور یافته ام. اما برای مناطق محروم سیستان و بلوچستان از طریق بسیج سازندگی این استان رفتم. با من تماس گرفتند که چنین مراسمی وجود دارد که من هم قبول کرده و رفتم. خداراشکر که این اتفاق افتاد و امیدورام قهرمانان دیگر نیز بیایند تا با توجه به جایگاه اجتماعی که دارند این مشکلات را پر رنگ تر کنند تا شاید با یک رسیدگی خوب دیگر شاهد چنین مسائلی نباشیم. خوشبختانه در این مناطق خودشان کارها را شروع کرده ومنتظر مسئولان نیستند که یک حرکت خوب است. درست است که برطرف کردن بیشتر مشکلات بر عهده مسئولان است اما بعضی مواقع باید خودمان نیز حرکت کنیم.
پیشکسوت تکواندوی ایران در پایان و در پاسخ به این سوال که آیا از قهرمانان دیگر هم برای شرکت در چنین فعالیت هایی دعوت کرده است؟ توضیح داد: این کارها دلی است و سرچشمه آن باید از قلب انسان باشد. بعضی اوقات به من گفته اند که این مسئله را با دوستان در میان بگذارم اما میترسم با گفتن من آن ها در تعارف بمانند. باید خود عزیزان این تصمیم را بگیرند که امیدوارم شاهد پررنگ تر شدن این موضوع باشیم.
انتای پیام
نظرات