به گزارش ایسنا، مصطفی قانعی با اشاره به خدمات صندوق حمایت از سرمایهگذاری زیستفناوری، بیان کرد: اولویتهای سرمایهگذاری در این صندوق شامل حوزه کشاورزی، تجهیزات، دارو، نفت، واکسن، محیط زیست، آنتی بادی مونوکلونال، میکروآرنا، ویروسهای انکولیتیک و پروبیوتیک میشود.
وی افزود: با توجه به اینکه توسعه کشاورزی در کشور یک ضرورت ملی است، صندوق حمایت از سرمایهگذاری زیستفناوری، یکی از اولویتهای اصلی خود را توسعه این بخش در کشور قرار داده است.
به گفته قانعی، فعالیت این صندوق از سال 94 و با هدف تامین منابع مالی به منظور حمایت از کسبوکارهای فناورانه، تجاریسازی طرحهای نوآورانه و مشارکت در پروژههای حوزه زیستفناوری و رفع موانع و مشکلات پیش روی شرکتها در مسیر تجاریسازی و تولید محصولات زیستی و ارتقای سطح کشور در این حوزه راهاندازی شد.
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری تصریح کرد: صندوق حمایت از سرمایهگذاری زیستفناوری یکی از بخشهایی است که در طرح شتابدهنده زیست فناوری پزشکی همکاری میکند و شرکتها میتوانند از خدمات این صندوق بهره ببرند.
انتهای پیام
توسعه کشاورزی از اولویتهای صندوق حمایت از سرمایهگذاری زیستفناوری
دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری گفت: یکی از مهمترین اولویتهای صندوق حمایت از سرمایهگذاری زیستفناوری، توسعه بخش کشاورزی است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات