• جمعه / ۱ تیر ۱۳۹۷ / ۱۶:۲۶
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 97040100237
  • خبرنگار : 71544

سفیر ایران در روسیه مطرح کرد:

بنا داریم فرهنگ و هنر ایران را بیش از قبل به دنیا معرفی کنیم

بنا داریم فرهنگ و هنر ایران را بیش از قبل به دنیا معرفی کنیم

رئیس‌جمهوری تاتارستان با سفیر ایران در فدراسیون روسیه، مدیرعامل بنیاد رودکی و رهبر ارکستر سمفونیک تهران دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، رستم مینیخانوف - رئیس‌جمهور تاتارستان - در این دیدار به توسعه روابط میان روسیه و ایران اشاره کرد و گفت: ایران دارای تاریخ و فرهنگ غنی است که برای مردم ما بسیار جالب و جذاب است و ما خواهان این هستیم که نسبت به ایران شناخت بیشتری داشته باشیم.

او در ادامه از حضور ارکستر سمفونیک تهران در شهر کازان قدردانی و ابراز امیدواری کرد این تبادل فرهنگی در آینده به شکل مستمر ادامه داشته باشد.

مهدی سنایی - سفیر ایران در روسیه - نیز بیان کرد: بعد از بازی تیم ملی فوتبال ایران با اسپانیا که در شهر کازان برگزار شد، بسیاری از ایرانیان که با جمهوری تاتارستان چندان آشنا نبودند، توانستند این منطقه را شناخته و با جذابیت‌ها و ویژگی‌های آن آشنا شوند.


او در ادامه به نقش منطقه تاتارستان در گسترش دین اسلام و فعالیت‌های انجام گرفته سفارت جمهوری اسلامی ایران در منطقه تاتارستان در حوزههای اقتصادی ، فرهنگی ودینی اشاره کرد.

او سپس اظهار کرد: خوشبختانه با توجه به گسترش روابط ایران و روسیه در ملاقات‌های متعددی که آقای روحانی با آقای پوتین داشتهاند ، همه اینها نشان دهنده علاقه طرفین برای گسترش روابط در همه زمینه هاست. به هر ترتیب منطقه تاتارستان میتواند نقش بسیار مهم و موثری در تحکیم این روابط داشته باشد. البته ایران و تاتارستان روابط دیرینهای با هم دارند و همان طور که می دانیم این منطقه جزو مناطق بسیار مهم روسیه در حوزه توسعه است که نشان دهنده ظرفیت‌های بالای آن است.

علی‌اکبر صفی‌پور - مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی - نیز گفت: به اعتقاد من نان و نمک منطقه تاتارستان بسیار گیرا است که باعث شده ایرانیها در مدت برگزاری جام جهانی فوتبال و اجرای کنسرت ما در شهر کازان حضور یابند. به هر ترتیب بسیار خوشحالیم که فرصت اجرای برنامه توسط منتخب ارکسترها در منطقه تاتارستان ایجاد شود.

او اضافه کرد: امیدوارم همکاری هنرمندان ایرانی و هنرمندان تاتارستانی بتواند علاوه بر حوزه موسیقی در حوزههای دیگر از جمله تئاتر و دیگر گونه ها گسترش پیدا کند و ما بتوانیم در قالب یک تفاهم نامه فرهنگی طی آینده نزدیک از هنرمندان تاتارستانی نیز میزبانی کنیم. این میزبانی نیز می تواند در قالب هفتههای فرهنگی تعریف شود که امیدوارم هرچه زودتر به صورت اجرایی صورت پذیرد.

پس از پایان این نشست سفیر ایران به خبرنگاران گفت: اتفاق جالبی که طی زمان حضور ارکسترها در روسیه افتاد این بود که کشور ایران نه تنها ورزش خود را، بلکه فرهنگ و هنر خود را به مخاطبان معرفی کرد. به همین منظور می‌توان گفت که کشور جمهوری اسلامی ایران در ایام برگزاری جام جهانی فوتبال روسیه با یک پشتوانه فرهنگی ورزشی در این مسابقات مهم حضور پیدا کرد که در نوع خود می‌تواند جالب توجه باشد.

او ادامه داد: ما در این سه اجرای مجموعه منتخب ارکسترها شاهد این بودیم که مخاطبان در سن پترزبورگ، مسکو و کازان استقبال بسیار خوبی از برنامه به عمل آوردند که به نوعی می توان گفت که این ورزش و هنر بود که در ایام مهم جام جهانی دست در دست هم ایران عزیز را به مردم دنیا معرفی کرد.


او اظهار کرد: دیدار گروه ایرانی با آقای مینیخانوف رییس جمهور تاتارستان قطعا می تواند منجر به تقویت روابط ایران و تاتارستان شود و من مطمئنم تاتارها نیز علاقه مندند که این پیوند فرهنگی هر چه زودتر اتفاق بیفتد. به اعتقاد من حضور آقایان شهرداد روحانی و صفی پور در نشست با رییس جمهور منطقه تاتارستان روسیه بسیار حائز اهمیت بود و می تواند مقدمه خوبی برای گسترش روابط باشد. به هر حال شما خبرنگاران هم که در این جلسه بودید نگذارید که آقای صفی پور بعد از بازگشت به تهران تاتارستان را فراموش کند. 

او اضافه کرد: سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور روسیه در زمان مدت حضور گروه ایرانی در این کشور نهایت تلاش خود را انجام داد تا فرهنگ و هنر ایرانی توسط هنرمندان عزیز کشورمان به مردم دنیا در روسیه معرفی شود؛ چرا که معتقد است این گونه اقدامات ظرفیتهای فرهنگی است که باید به بهترین شکل ممکن در معرفی آنها تلاش کرد.

سنایی گفت: در دورانی که عرصه بینالمللی عرصه چالشهاست پس باید از دیپلماسی عمومی به بهترین شکل ممکن بهره مند شد و این موضوع برای ما اهمیت ویژه ای دارد و قطعا در کنار اقدامات حوزه دیپلماسی سیاسی توجه به حوزه فرهنگ و هنر نیز، جزو مهم ترین برنامه های ما در سفارت جمهوری اسلامی ایران است. 

او خبر داد: ما در همین راستا بنا داریم هفته فرهنگی ایران و روسیه را شهریور ماه امسال در کشور روسیه برگزار کنیم که طی هفتههای گذشته مشغول برنامه ریزی آن هستیم و بسیار هم امیدواریم که محدود به چند برنامه مختصر نشود. ما بنا داریم فضایی را ایجاد کنیم که فرهنگ و هنر ایرانی بیشتر از قبل به دنیا معرفی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha