• پنجشنبه / ۳۱ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۵:۱۷
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 97033115124
  • خبرنگار : 71572

دیدن فوتبال ۱۰۰ درصد دلخواه در شب زیبای ماه خرداد

شبی که دختران به جای ریش، سه رنگ پرچم ایران را روی صورتشان کشیدند

شبی که دختران به جای ریش، سه رنگ پرچم ایران را روی صورتشان کشیدند

در شب نمایش فوق‌العاده تیم‌ملی مقابل ستارگان گرانقیمت اسپانیا، خانواده‌های ایرانی توانستند برای تماشای این دیدار در ورزشگاه آزادی حضور پیدا کنند و در جوی سالم این دیدار را تماشا کنند.

به گزارش ایسنا، پدر، مادر و دختر کوچولویی که با چشمان ذوق زده در حال دویدن بودند. پدری که دخترش را در آغوش گرفته بود و به همسرش غُر می‌زد که سریع‌تر بیا. دسته‌های خانوادگی مردم که با بوق و شیپور در حال تشویق تیم‌ملی بودند و صدها صحنه دیگر که اهمیت تماشای دیدار سرنوشت‌ساز تیم‌ملی مقابل اسپانیا در ورزشگاه آزادی را نشان می‌داد. دوندگی مردم نمایانگر این موضوع بود که هنوز باورشان نمی‌شد، می‌توانند در ورزشگاه ۱۰۰ هزار نفری آزادی کنار خانواده‌هایشان به تماشای فوتبال بنشینند. حتی اگر این فوتبال ده‌ها هزار کیلومتر آن طرف‌تر برگزار شود و آن‌ها مجبور باشند تا پای نمایشگر بی‌کیفیت این فوتبال را تماشا کنند.

وقتی نزدیک درهای جایگاه VIP که محل ورود مردم است می‌شویم، عده‌ کمی غرغر کنان به خاطر کیفیت پایین تصویر و صدای بزرگترین نمایشگر ایران، در حال خروج هستند اما مردم به حرف‌های آن‌ها توجه نمی‌کنند و گروه گروه وارد ورزشگاه ۱۰۰ هزار نفری آزادی می‌شوند.

اگر کسی تاکنون حضور یا عدم حضور خانواده‌ها در ورزشگاه آزادی برایش تفاوتی نمی‌کرد، قطعا با ورود داخل سکوها متوجه کمتر شدن بوی سیگار می‌شد. حتی اگر گوش‌ها و چشم‌هایش را هم تیز می‌کرد، متوجه می‌شد که نه نشانی از فحاشی‌های معمول در ورزشگاه‌هاست و نه پدری گوش‌های پسربچه‌اش را گرفته تا حرف بد نشنود. قطعا این فرد هم متوجه تفاوت یک موضوع شده بود و اگر کنجکاوی‌اش باعث می‌شد تا از بغل دستی‌اش راجع به این تفاوت سوال کند، پاسخی که دریافت می‌کرد حضور خانواده‌ها بود.

بازی کیلومترها آن طرف‌تر برگزار می‌شد اما حدود ۷ هزار زن و مرد و کودک طوری ۹۰ دقیقه تیم کشورشان را تشویق می‌کردند که انگار ملی‌پوشان مقابل آن‌ها ستارگان اسپانیا را به ستوه آورده بودند. با هر توپی که مدافعان و دروازه‌بان ایران دفع می‌کردند، با هر توپی که روی دروازه اسپانیا ارسال می‌شد و با هر خطایی که در بازی گرفته می‌شد، یک صدا ایران را تشویق می‌کردند. اینجا بود که شعار ۸۰ میلیون نفر، یک ملت، یک ضربان قلب در ورزشگاه آزادی متبلور شده بود.

مردانی که بارها برای تشویق تیم محبوبشان در ورزشگاه آزادی آمدند می‌دانند که معمولا پس از دریافت گل، تماشاگران چند دقیقه سکوت می‌کنند اما این بار گل خوردن هم تشویق‌ها را قطع نکرد. شاید بانوان و کودکانی که در آزادی بودند، در تشویق تیم محبوبشان مهارت بالایی نداشتند اما روحیه بالای آن‌ها موجب شده بود تا ثانیه‌ای تشویق ایران، ایران قطع نشود.

شاید این بازی را باختیم اما قطعا تنها شکست ما در نتیجه بود، چون هم نمایش جانانه ملی‌پوشان و هم تشویق جانانه تماشاگران باعث شد تا سربلند و با چهره برنده از ورزشگاه کازان‌ آره‌نا و آزادی خارج شویم. پس از بازی هیچکس ناراحت نبود. حسرت امتیاز از دست رفته وجود داشت اما کسی ناراحتی نبود. کسی منقلب نشد و همه احساس غرور می‌کردند. همه خوش‌حال بودند، انگار که قهرمان جهان شده‌ایم.

قطعا ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ یکی از بزرگترین و شاید بزرگترین شب فوتبال ایران باشد. شبی که بازیکنان ما در زمین نشان دادند می‌توانند پا به پای ستارگان گرانقیمت جهان مبارزه کنند و شبی که پای خانواده‌ها حتی برای تماشای فوتبالی که کیلومترها آنطرف‌تر برگزار می‌شد به ورزشگاه آزادی باز شد. شبی که ملی‌پوشان نشان دادند که جام‌جهانی می‌تواند سکوی پرتاب آن‌ها در زندگی فوتبالی باشد و شبی که خانواده‌ها نشان دادند که می‌توانند در سکوهای ورزشگاه‌های ایران جایی برای نشستن داشته باشند. شبی که دیگر دختران "ریش‌دار" به ورزشگاه نیامدند و تنها گریم بانوان، نقش بستن سه رنگ پرچم ایران روی صورت‌هایشان بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha