هوشنگ جاوید در گفتوگو با ایسنا دربارهی نقش موسیقی اقوام در سرود تیم ملی بیان کرد: من حرف خودم را به عنوان فردی که نه همه موسیقی اما بخش زیادی از موسیقی اقوام را میشناسد، میزنم و نقد هم دارم.
او ادامه داد: اگر سرود تیم ملی را به هنرمندان موسیقی اقوام و نواحی میسپردند آنها میتوانستند به خوبی این کار را انجام دهند اما روی نیروی جوان موسیقی ما هیچ برنامهریزی وجود ندارد به همین دلیل نتیجه کارهایی که انجام میدهند نیز این چنین میشود.
این پژوهشگر موسیقی اقوام افزود: مسوولان مربوطه میتوانستند بودجهای که برای سرود ملی صرف کردهاند را در حجم کمتری بین اهالی موسیقی اقوام و نواحی تقسیم کنند تا به راحتی آثار خوبی تولید کنند.
جاوید با بیان اینکه ما نباید جوانان را دستِ کم بگیریم، اظهار کرد: جوانان ما میتوانند کارهای خوبی در بخش موسیقی اقوام و نواحی انجام دهند اما چون متاسفانه از سوی دستگاههای دولتی ارجاعی صورت نمیگیرد، جوانان نیز خودشان کارهایی انجام میدهند و در فضای مجازی که راحتترین بستر برای عرضه خلاقیتهایشان است، آن را ارائه میکنند.
او اضافه کرد: در واقع جوانان با انتشار کارهای خود در فضای مجازی میخواهند خطاب به مسوولان این حوزه بگویند، ببینید کار ما چقدر طرفدار داشت؛ در حالی که شما برای کاری که هزینه کردید نتیجه آنچنانی نگرفتید.
این پژوهشگر موسیقی اقوام اظهار امیدواری کرد: نگاه دستگاههای دولتی فرهنگی ما نسبت به به کارگیری نیروی جوان و استفاده از موسیقی اقوام بهتر شود.
انتهای پیام
نظرات