به گزارش ایسنا، موسوی در شورای کشاورزی زابل افزود: هرساله از 250 هکتار باغات انگوریاقوتی بارور در زابل، دو هزار تن محصول برداشت میشد که امسال با کاهش 80 درصدی برداشت این محصول مواجهایم.
وی بیان کرد: انگور یاقوتی با خشکسالی و طوفانهای شن منطقه سازگار است اما امسال بحران بیآبی به این نوع محصول خسارت وارد کرده است.
مدیر جهادکشاورزی زابل در ادامه تصریح کرد: سطح باغات انگوریاقوتی در منطقه سیستان شامل پنج شهرستان هیرمند، هامون، زهک، نیمروز و زابل 1800 هکتار است و پیش از این برداشت این محصول علاوه بر تامین نیاز استان به سایر نقاط کشور نیز صادر میشده است.
همچنین مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان نیز گفت: 3700 هکتار از باغهای سیستان و بلوچستان به کشت انگور اختصاص دارد که سه هزار هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
اردشیر شهرکی تصریح کرد: 85 درصد انگور تولیدی در سیستان و بلوچستان از نوع یاقوتی و بقیه شامل انواع فخری، لعل، امیری، سنگک، غلامی، چشم گاوی، قندهاری و حاجی عباسی است.
مدیر باغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: همه ساله حدود 30 هزار تن از این محصول در سیستان و بلوچستان برداشت میشد که به دلیل خشکسالی و تغییرات اقلیمی امسال شاهد کاهش تولید این محصول بودیم.
نظرات