• یکشنبه / ۶ خرداد ۱۳۹۷ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 97030602541
  • منبع : کمیته امداد امام خمینی (ره)

فتاح: در نظام اسلامی نباید «فقر» را به رسمیت شناخت

فتاح: در نظام اسلامی نباید «فقر» را به رسمیت شناخت

رئیس کمیته امداد نخستین شرط مبارزه با فقر را فاصله نگرفتن مسئولان از محرومان عنوان کرد.

به گزارش ایسنا، سید پرویز فتاح با حضور در مراسم جنبش مردمی پاسداشت چهل‌سالگی انقلاب کبیر اسلامی و با تاکید بر اینکه در نظام اسلامی نباید فقر را به رسمیت شناخت گفت: نباید شغل ایجاد کنیم تا ما باشیم و فقر باشد.

وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) پس از پیروزی انقلاب اسلامی قله‌های ثروت را هموار کرد افزود: قرار نیست اکنون با ایجاد تبعیض و شکاف دوباره قله‌های ثروت را ایجاد کنیم.

فتاح جایگاه مسئولان نظام جمهوری اسلامی ایران را از آن مستضعفان دانست و گفت: رسیدگی به فقرا باید با ظرافت انجام شود به‌طوری‌که محروم و مستضعف گمان نکنند در اولویت قرار ندارند. باید باورها تغییر کند و آنها  در صدر قرار بگیرند.

رئیس کمیته امداد با بیان اینکه فقر به راحتی از بین نمی‌رود افزود: فقر دشمن سرسختی است و برای مبارزه و نابودی آن باید همتی علی‌وار داشت. نخستین شرط برای تغییر این وضعیت این است که سطح زندگی مسئولان نباید از محرومان فاصله بگیرد.

وی بالاترین احسان و نیکوکاری را مربوط به دفاع مقدس دانست و گفت: برای مبارزه با فقر و پیروزی بر آن ایثار و شهادت نیاز است.

فتاح با بیان اینکه اگر به مسئله محرومان به درستی رسیدگی شود، نظام جمهوری اسلامی از گردنه مشکلات به راحتی عبور خواهد کرد تصریح کرد: چهره فقر را نباید سیاه نشان داد، این موضوع نه به صلاح کشور است و نه با مکتب و اعتقاد ما همخوانی دارد.

وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی در حد جان‌فشانی با فقر مبارزه کرده و می‌کند. برای همین امر نیز بسیج، سپاه، بنیاد مستضعفان، بنیاد برکت، بنیاد مسکن، کمیته امداد و سازمان بهزیستی را بسیج کرده است. قصور مسئولان را نباید پای انقلاب اسلامی و نظام نوشت.

به گزارش سایت خبری کمیته امداد، رئیس کمیته امداد بابیان اینکه سطح رفاه کنونی اصلا قابل مقایسه با پیش از سال ۵۷ نیست اذعان کرد: آنچه مردم را رنج می‌دهد تبعیض است و این موضوع را باید نظام جمهوری اسلامی ایران حل کند.

وی افزود: بدون تردید معجزه امام خمینی (ره) همراهی مردم بود؛ بنابراین مشکل فقر حل نخواهد شد مگر به دست مردم. اگرچه دولت در این زمینه کمک می‌کند اما نمی‌توان به دولت و دولت‌ها در رفع فقر متکی بود.

وی با اشاره  به ۱۷۰ هزار یتیم تحت حمایت کمیته امداد گفت: هم اکنون ۸۰۰ هزار حامی از این کودکان حمایت می‌کنند به طوری که ایتام یک خانواده مسیحی حدود ۱۷ حامی دارند و اکثر حامیان ایتام استان‌های سیستان و بلوچستان، کردستان و گلستان از شیعیان هستند.

رئیس کمیته امداد طرح حمایت از سالمندان روستایی را دستاورد زمان کوتاه رئیس جمهوری شهید رجایی دانست و اعلام کرد: هم اکنون ۷۵۰ هزار سالمند روستایی زن و مرد تحت حمایت این طرح هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha