به گزارش ایسنا، صدیقه عبداللهی، امروز در نشست گروه بهبود کیفیت آموزش سواد آموزی استان، برنامه ها و سیاستهای اولویت دار حوزه سواد آموزی در سال 97 را تشریح کرد.
وی برنامه ریشه کنی بی سوادی در گروه سنی 49-10 سال را سند راهبردی و جهت ساز معاونت عنوان کرد و تمرکز زدایی و کاهش تصدی گری، توسعه مشارکت های بین بخشی و فرابخشی و انعطاف پذیری در رویهها و روش های سواد آموزی را از رویکردهای ابلاغی توسط سازمان نهضت سوادآموزی کشور برشمرد.
سرپرست معاونت سواد آموزی استان عنوان کرد: گسترش فرصتهای یادگیری و ارائه آموزش های برخوردار از کیفیت و بهبود کار آمدی و اثربخشی سازمان برای ایفای نقش و انجام ماموریت اهداف برنامههای ابلاغی است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح سیاست های ابلاغی حوزه در سال جاری پرداخت و گسترش فرصت های یادگیری و ارائه آموزش های باکیفیت، بهبود و کارآمدی و اثربخشی برای ایفای نقش و تسهیل فرآیند جذب و آموزش بی سوادان و کم سوادان گروه هدف، توسعه مراکز یادگیری محلی با مشارکت دستگاه های دولتی، غیر دولتی و سازمان های مردم نهاد، تقویت مشارکت بین بخشی و افزایش ظرفیت همکاری موسسات غیر دولتی و نهادهای بین المللی و تقویت نقش شورای پشتیبانی سواد آموزی استان در مدیریت و نظارت بر فرآیند فعالیت های سواد آموزی را جمله از سیاست های ابلاغی بر شمرد.
عبداللهی در ادامه ذکر کرد: بهینه سازی سامانه ها و پایگاه اطلاعات ثبتی سطح سواد، بازنگری و اصلاح برنامه درسی و برنامه ریشه کنی بی سوادی، تدوین نظام آموزش بزرگسالان، اشاعه کارکردها و پیامدهای سوادآموزی در جامعه و گروه های مرجع، ساماندهی آموزش دهنده ها و بهبود شایستگی ها و توانمندی نیروی انسانی، متناسب سازی اهداف کمی با اعتبارات و افزایش بهره وری منابع و مصارف، تقویت نظارت مستقیم و غیر مستقیم بر فرآیند آموزشی و مالی و بازنگری و بروزآوری ضوابط، مقررات، بخشنامه ها و دستورالعمل های خاص سوادآموزی دیگر سیاست های ابلاغی است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در سطح استان از کلیه ظرفیتهای موجود در راستای فراهم کردن بستر لازم برای عملیاتی شدن سیاست های ابلاغی بهره گیری خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات