به گزارش ایسنا، در جریان سفر حسن روحانی به آذربایجان شرقی ۳۳ طرح و پروژه در حوزههای صنعت، کشاورزی، بهداشت و درمان، عمران و شهرسازی و خدماتی به طور همزمان در شهرستانهای مختلف استان افتتاح شد. علی اصغر مونسان _ رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری _ نیز همزمان سه پروژه گردشگری را افتتاح کرد.
رویداد تبریز پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی ٢٠١٨ به گفته استاندار تبریز درحالی آغاز رسمی آن از امروز، چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه است که چهار ماه از این سال گذشته و تا انقضای این عنوان ٨ ماه دیگر مانده است.
با وجود برنامهریزیهایی هم که از دو سال پیش تا کنون برای این رویداد انجام شده، اما تحولات زیادی در زیرساختهای گردشگری تبریز صورت نگرفته، هر چند که استاندار آذربایجان شرقی وعده داده در سال ٢٠١٨، ٧ هتل به ظرفیت اقامتی این شهر که تا کنون محور توسعه آن، صنعت و نه گردشگری بوده، اضافه شود.
سطح شهر نیز با وجود نصب بنرها و حک عنوان تبریز ٢٠١٨ در مبلمان و تزیینات شهری، بیشتر از آن که رنگ و بوی پایتخت گردشگری را داشته باشد، با بنرها و تبلیغات گسترده به استقبال رییس جمهور رفته است و بیشتر مردم از این رویداد تنها در حد عنوان آن اطلاع دارند و به گفته بازاریهای تبریز که بخشی از نبض این شهر در اختیارشان است، در این مدت تحول خاصی در در راستای پایتخت شدن تبریز رخ نداده است.
آیین رویداد تبریز پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی ٢٠١٨ با حضور رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، استاندار آذربایجان شرقی، نمایندگانی از کشورهای ترکیه، جمهوری آذربایجان و نخجوان، پاکستان، افغانستان، بنگلادش، اندونزی، عراق، ازبکستان، تاجیکستان، قزاقستان، ارمنستان، بلغارستان و سوئیس آغاز شد که دبیرکل اکو، نمایندگان یونسکو، جایکا و آیسسکو نیز در آن حضور دارند.
شهر تبریز در نهمین اجلاس کارشناسان ارشد و وزیران گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاریهای اسلامی که اول دی ۱۳۹۴ (۲۲ دسامبر ۲۰۱۵) در شهر نیامی پایتخت جمهوری نیجر برگزار شد، از میان رقبایی چون تالینگ در مالزی، پالقا و سیلد در بنگلادش، ماردین در ترکیه و مدینه در عربستان بهعنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۸ برگزیده شد.
انتهای پیام
نظرات