علی خودسیانی در گفتوگو با ایسنا درباره سریال «هیات مدیره» که ۱۵ قسمت آن نوروز امسال از شبکه پنج سیما پخش شد، بیان کرد: این سریال برای عید و به مناسبت نوروز طراحی نشده بود اما مدیران شبکه تصمیم گرفتند که سریال در عید پخش شود؛ بنابراین آنها سفارش دادند که به مناسبت عید سکانسهایی به سریال اضافه شود و به دلیل اینکه زمان گذشته بود، تنها چند سکانس نوروزی به ابتدای «هیات مدیره» اضافه کردیم که به نظرم پخش نوروزی به «هیات مدیره» لطمه زد؛ بخصوص که چند قسمت اول سریال کوتاه شد تا تعداد قسمتها زیادتر شود.
او با انتقاد از پخش سریال «هیات مدیره» در نوروز ادامه داد: زمانی که یک سریال در عید پخش میشود عملا برای مخاطب توقع ایجاد میکند؛ بنابراین منتظر گونه خاصی از سریال و برنامههای نمایشی است و زمانی که توقعش برآورده نمیشود احساس میکند که سرش کلاه رفته یا این سریال چیزی نیست که دلش میخواست ببیند به همین دلیل فکر میکنم که پخش نوروزی سریال به آن ضربه زد. اما بعد از اینکه بار نوروزی سریال برداشته شد و مقداری به زمانبندی خودمان یعنی ۴۰ و ۴۵ دقیقه برگشتیم قصه سروسامانی پیدا کرد و مقداری بهتر شد. البته شرط این است که مخاطب سریال را از ابتدا پیگیری کرده باشد اما وقتی در ابتدای یک سریال ضعیف عمل شود، توقع مخاطب برآورده نشود و تعداد مخاطبان ریزش کند، برگرداندن مجدد مخاطبان مقداری دشوار است.
این نویسنده با اشاره به تجربه مدیریت خود در آپارتمان برای نوشتن قصه «هیات مدیره» اظهار کرد: من برای این سریال به مدت چهار سال مدیر یک ساختمان ۶۰ واحدی بودم و حداقل ۶۰ یا ۷۰ درصد قصههایی که در سریال پیش میآید، واقعی است و در آن مجتمع برای من اتفاق افتاده است. همچنین شخصیتهایی که در سریال «هیات مدیره» حضور دارند، حقیقی هستند. برای مثال سالار، خانم بیگی و ملوس خانم همسایههای من در آن مجتمع بودند. البته من بسیاری از این قصهها را که در واقعیت رخ داده بود تلطیف و ملایمتر کردم. در واقع قرار است که نمایش و قصهای باشد که درام داشته باشد.
خودسیانی با بیان اینکه هنوز تعداد قسمتهای سریال «هیات مدیره» قطعی نشده است، گفت: نظر شبکه پنج این بود که تعداد قسمتهای سریال زیاد باشد و به نظرم این نوع سریالها باید تعداد قسمتهای زیادی داشته باشند تا مخاطب شخصیتها را بشناسد و به آنها عادت کند. قرار بود که اسپانسری بیاید و با همکاری شهرداری و چند نهاد دیگر این اتفاق بیفتد اما نشد. همچنین سازمان صداوسیما مشکل مالی دارد که دست و پای شبکه پنج را میبندد.
او ادامه داد: سازمان صداوسیما و شبکه پنج مایل هستند که سریال در ۱۰۰ قسمت ساخته شود اما اگر بودجه تعریف و تأمین نشود، ممکن است این اتفاق نیفتد. من برای نوشتن خود میتوانم صبر کنم اما بازیگران و عوامل فنی نمیتوانند منتظر بمانند تا چند ماه دیگر پول خود را بگیرند. همچنین تهیهکننده هم تا حدی میتواند از جیب خود هزینه کند. در واقع وضعیت مالی سازمان در حدی نیست که بتواند حمایت و مشکل خود را برطرف کند.
نویسنده سریال «هیات مدیره» با اشاره به تصویربرداری فاز اول این سریال اضافه کرد: ما فاز اول سریال را نوشتهایم و در حال تصویربرداری قسمتهای آخر آن هستیم و داستان سریال در این فاز به پایان منطقی خود خواهد رسید؛ البته ما طراحی ۷۰ قسمت دیگر سریال را هم انجام دادهایم و تلویزیون هم تایید کرده که مراحل ما خوب پیش رفته است اما وضعیت ما به خاطر منبع مالی مشخص نیست.
خودسیانی در پایان گفت: احتمالا پخش سریال «هیات مدیره» تا قبل از ماه رمضان تمام میشود و عوامل سریال قرار بود که در ماه مبارک رمضان استراحت کنند تا در این فاصله بقیه کارها را اگر تأیید شد، انجام دهیم. اگر سریال به ۱۰۰ قسمت برسد، ماجراهای جدیدی پیش خواهد آمد و بازیگران جدیدی به سریال و به ساختمان قصه ما اضافه خواهند شد.
۱۵ قسمت سریال «هیات مدیره» به کارگردانی مازیار میری و تهیهکنندگی مهران رسام در ایام نوروز از شبکه پنج سیما پخش شد و بعد از تعطیلات نیز این سریال از شنبه تا پنجشنبه ساعت ۱۹ به روی آنتن میرود.
ثریا قاسمی، لیلی رشیدی، مریم امیرجلالی، کمند امیرسلیمانی، الیکا عبدالرزاقی، امیررضا دلاوری، رحیم نوروزی، رابعه مدنی، فریده سپاه منصور، زهرا داوودنژاد، مسعود کرامتی، احسان کرمی، حدیث میرامینی و سیاوش طهمورث از جمله بازیگرانی هستند که در «هیات مدیره» نقشآفرینی میکنند.
فیلمنامه سریال «هیات مدیره» به قلم علی خودسیانی نوشته شده است و سریال، قصه زوج جوانی را روایت میکند که با نقل مکان به ساختمانی جدید درگیر اتفاقاتی تازه میشوند.
انتهای پیام
نظرات