• یکشنبه / ۲۶ فروردین ۱۳۹۷ / ۱۵:۴۸
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 97012609120
  • خبرنگار : 71451

"بنیاد حفظ آثار" حمله موشکی به سوریه را محکوم کرد

"بنیاد حفظ آثار" حمله موشکی به سوریه را محکوم کرد

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای با محکومیت شدید حمله موشکی مثلث شرارت غربی به سوریه، این جنایت بزرگ را بیانگر شکست خفت بار آمریکا و متحدان غربی - عربی واشنگتن در جنگ‌های نیابتی ترویست‌های تکفیری در منطقه دانست.

به گزارش ایسنا به نقل از معاونت روابط عمومی و تبلیغات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در ابتدای این بیانیه آمده است: «جنایت بزرگ آمریکا ـ انگلیس و فرانسه در حمله موشکی به دمشق و برخی نقاط سوریه با طرح ادعای واهی استفاده ارتش این کشور از تسلیحات شیمیایی در «دوما» بار دیگر پرده از چهره منفور و دروغین مدعیان آزادی، قانونگرایی و حقوق بشر برداشت و نشان داد این جنایتکاران چگونه بدون مجوز سازمانهای به اصطلاح بین المللی و جهانی مرتکب تجاوز و جنایت علیه ملتها و کشورها می‌شوند.»

در ادامه این بیانیه با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) در دیدار سفرای کشورهای اسلامی که؛ جبهه مقاومت توانست سوریه و عراق را نجات دهد، افزوده شده است: «این جنایت فراموش نشدنی محصول عصبانیت مثلت شوم شرارت و جنایت غربی و سکوت و همراهی دولت‌های مرتجع منطقه از شکست‌های خفت بار در پیگیری پروژه جنگ‌های نیابتی و تروریسم تکفیری در سوریه، عراق و سایر بلاد اسلامی است و نشان داد آنها در آینده‌ای نه چندان دور با خروج از سرزمین‌های تحت تجاوز و جنایت؛ سرنوشت ملت‌ها و کشورها را به اراده آنان واگذار خواهند کرد.


این بیانیه، با تأکید بر اهمیت حفظ استقلال، تمامیت ارضی و حاکمیت ملی سوریه و مسئولیت سازمان ملل متحد و شورای امنیت در این عرصه و نیز تجلیل از مقاومت و ایستادگی جبهه مقاومت ضدتروریست‌های تکفیری و حامیان غربی ـ عربی آنان تصریح کرده است: به فضل الهی با حمایت و همراهی جمهوری اسلامی ایران و متحدان راهبردی محور مقاومت، غلبه ملت‌های مظلوم و ظلم ستیز منطقه بر جنایتکاران تاریخ معاصر و سردمداران جاهلیت مدرن به ویژه آمریکا، انگلیس، فرانسه، رژیم سعودی و قبیله آل سعود؛ تردیدناپذیر و این موجودات خبیث در آتش خشم و نفرت مردمان سرزمین های مقاومت ضدسلطه و استکبار خواهند سوخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha