• پنجشنبه / ۱۶ فروردین ۱۳۹۷ / ۰۲:۳۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 97011503627
  • خبرنگار : 71539

مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت:

ویزیت "طب ایرانی" بیمه می‌شود

ویزیت "طب ایرانی" بیمه می‌شود

مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت از نشست‌های متعدد با دبیرخانه شورای عالی بیمه به منظور بیمه "ویزیت و خدمات طب ایرانی" خبر داد و گفت: این دبیرخانه قول داده است که در اولین جلسه‌اش ویزیت طب ایرانی تحت پوشش بیمه می‌رود.

دکتر محمود خدادوست در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت اصلاح سبک زندگی از ورود خدمات و آموزه‌های طب ایرانی به خانه‌های بهداشت خبر داد و گفت: امیدواریم تعدادی از دانشگاه‌های علوم پزشکی در سال ۹۷ برای اجرای این طرح به ما بپیوندند. بر اساس این برنامه و تا پایان برنامه ششم توسعه باید ۱۰۰ درصد خانه‌های بهداشت این آموزه‌ها را به جمعیت تحت پوشش خود انتقال دهند.

وی در این باره ادامه داد: در همین راستا نشست‌های متعددی با دبیرخانه شورای عالی بیمه درباره بیمه ویزیت و خدمات طب ایرانی برگزار و مقدمات بیمه شدن این خدمات فراهم شده است. این دبیرخانه قول داده است که در اولین جلسه خود ویزیت طب ایرانی تحت پوشش بیمه می‌رود. به تدریج نیز تلاش می‌کنیم خدمات طب ایرانی نیز بیمه شود.

خدادوست در ادامه به اضافه شدن دو خدمت طب ایرانی در ویرایش سوم کتاب ارزشگذاری نسبی خدمات، تصریح کرد: یکی دیگر از اقداماتی که تاکنون در زمینه طب ایرانی انجام شده، ایجاد ادارات طب ایرانی در معاونت‌های درمان، اداره فرآورده‌های طبیعی و پست‌های کارشناس و کارشناس مسئول در معاونت بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور بوده است. البته هنوز همه دانشگاه‌ها این پست را تشکیل نداده‌اند و با توجه به ابلاغی که به دانشگاه‌ها انجام شده، در ماه‌های اول سال ۹۷ مستقر خواهند شد.

مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت همچنین گفت: رشته فرآورده‌های طبیعی در جلسه شورای عالی و برنامه‌ریزی وزارت بهداشت تصویب شده و امیدواریم در سال ۹۷ به تدریج برخی از رشته‌های پشتیبان دیگر از جمله رشته مراقبت بالینی طب ایرانی، ماساژ و تغذیه طب ایرانی به تدریج تصویب شوند. این رشته‌ها از مقطع دیپلم برای مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشجو می‌گیرند و دانشجویان در دانشکده‌های طب ایرانی تحصیل می‌کنند. ایجاد رشته‌های پشتیبان به توسعه منطقی طب ایرانی کمک می‌کند.

وی افزود: این درحالیست که ما در حال حاضر فقط آخرین حلقه یعنی متخصص طب ایرانی را در این حوزه داریم و لازمه توسعه هماهنگ این است که در رشته‌های پشتیبان نیز بتوانیم نیروهای کارشناس قوی داشته باشیم. قبلا محتوای درسی متناسبی با طب ایرانی وجود نداشت، اما با توجه به اینکه تاکنون محتوای علمی خوبی در این زمینه تولید شده، در حال حاضر نقطه اتکای قوی برای اعضای شورای عالی برنامه‌ریزی و دبیرخانه شورای تخصصی برای تصویب این رشته‌ها ایجاد شده است.

مدیرکل دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت همچنین گفت: بحث دستیاری شدن دکترای این رشته نیز در دستور کار دبیرخانه شورای عالی تخصصی وزارت بهداشت قرار دارد و کوریکولوم آن نیز تدوین شده، اما هنوز تصویب نشده است. امیدواریم این برنامه نیز در سال ۹۷ اجرایی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha