• جمعه / ۱۰ فروردین ۱۳۹۷ / ۰۵:۲۸
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 96122915633
  • خبرنگار : 71460

روزشمار جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه

۷۶ روز تا جام جهانی، گلری با دستان چسبناک

۷۶ روز تا جام جهانی، گلری با دستان چسبناک

مانوئل نویر ۷۶ بار برای تیم ملی آلمان به میدان رفته و فعلا یک قهرمانی در این رقابت‌ها را تجربه کرده است.

به گزارش ایسنا، جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه ۷۶ روز دیگر آغاز می‌شود و ۳۲ تیم حاضر در این رقابت‌ها در هشت گروه چهار تیمی برابر هم به میدان می‌روند.

سایت فیفا در فاصله ۷۶ روز تا آغاز برگزاری جام جهانی روسیه اقدام به روز شمار این رقابت‌ها کرده و هر روز به مناسبت تعداد روز باقی مانده یک واقعه مربوط به جام جهانی را مورد بررسی قرار می‌دهد.

مانوئل نویر یکی از بهترین دروازه‌بان‌های جهان در چند سال گذشته بوده و حتی یک بار با لیونل مسی و کریستیانو رونالدو برای توپ طلا رقابت کرد. نویر تاکنون ۷۶ بار برای تیم ملی آلمان به میدان رفته و یکی از امیدهای تیم یواخیم لوو در جام جهانی است. او البته با مصدومیت روبرو شده ولی امیدوار است به جام جهانی برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha