به گزارش ایسنا، به نقل از اسپوتنیک نیوز، این روزها که تب و تاب ارزهای دیجیتالی بالا گرفته است، وبسایتها، حسابهای کاربری و پلتفرمهای بسیاری برای استخراج بیتکوین یا بیتکوین ماینینگ ایجاد شده است تا کاربران بتوانند با استفاده از آنها به خرید و فروش و مبادلات تجاری کلان اقدام کنند.
پیامرسان پرطرفدار تلگرام چندی پیش اعلام کرد که قصد دارد ارز دیجیتالی رمزنگاری شده انحصاری خود را تحت عنوان گرام (Gram) به بازارهای جهانی و فضای مجازی عرضه کند. اما حالا تلگرام با انتشار گزارشی فهرستی از کشورهای تحت تحریمهای بینالمللی را منتشر کرده است تا بدین وسیله اعلام کند کاربران کشورهای مذکور در فهرست، قادر نخواهند بود به کسب درآمد، استخراج و خریداری ارزهای دیجیتالیاش اقدام کنند.
در این فهرست، از کشورهایی که توسط سازمان ملل متحد، ایالات متحده آمریکا، انگلستان و اتحادیه اروپا تحریم شدهاند، نام برده شده است که در این لیست نام ایران نیز به چشم میخورد.
طبق گزارش آژانس خبری روسیه RBC، از جمله کشورهایی که در فهرست حضور دارند، می توان به ایران، کوبا، کره شمالی، سوریه و شبه جزیره کریمه اشاره کرد.
در این بیانیه، همچنین تمامی افراد و کاربرانی که به نوعی با افراد تحت تحریم ارتباط خویشاوندی دارند ولی ملیتی دیگری دارند، نیز نمیتوانند اقدام به خرید و فروش ارزهای دیجیتالی انحصاری تلگرام کنند.
ارزهای دیجیتالی رمزنگاری همچون بیت کوین، ریپل و مونرو باید توسط سیستمهای رایانه و با استفاده از الگوریتمهای پیشرفتهای استخراج یا ماینینگ شود. بسیاری از غولهای تکنولوژی امکان ارسال و انتقال پول را با استفاده از اپلیکیشنهای پیامرسان و پلتفرمهای خود فراهم آوردهاند تا کاربران بتوانند به راحتی ارزهای دیجتالی مربوطه را استخراج کرده و از این طریق اقدام به کسب درآمد و سودآوری کنند.
چند ماه پیش بود که تلگرام نیز به جمع پلتفرمهای استخراج ارزهای دیجیتالی پیوست و بدین ترتیب ارز رمزنگاری شده اختصاصی خود را تحت عنوان "گرام" (Gram) نامگذاری کرد. گفته میشود این پلتفرم توسعه یافته تلگرام، امکان استفاده از این ارز را حتی در سایر پیامرسانهای دیگر نیز فراهم کند.
البته دولتهای بسیاری از ارزش غیرواقعی و حبابی شکل ارزهای دیجیتالی رمزنگاری شده سخن میگویند و همواره شهروندان و کاربران خود را از سرمایه گذاری و خرید و فروش به این ارزهای غیر واقعی برحذر میکنند.
انتهای پیام
نظرات