• چهارشنبه / ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 96121609127
  • خبرنگار : 71567

بر اساس مصوبه‌ امروز مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم؛

اعمال نظر روسای دانشگاه‌ها برای استخدام بستگان در هیات علمی ممنوع شد

اعمال نظر روسای دانشگاه‌ها برای استخدام بستگان در هیات علمی ممنوع شد

رییس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم از ممنوع شدن اعمال نظر روسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی برای استخدام بستگان به عنوان هیات علمی در همان دانشگاه خبر داد.

دکتر محمدرضا رضوان طلب در گفت‌وگو با ایسنا ضمن اعلام این مطلب اظهار کرد: بر اساس مصوبه امروز چهارشنبه ۱۶ اسفند ماه جاری متقاضیان عضویت هیات علمی که از بستگان درجه اول رییس یا اعضای هیات رییسه یک دانشگاه هستند، باید پرونده آنان در آغاز رسیدگی توسط کارشناس دانشگاه مربوط به هیات مرکزی جذب ارجاع شود.

وی در ادامه تصریح کرد: پس از ارجاع پرونده متقاضیان فوق به هیات مرکزی جذب، این هیات نسبت به تعیین هیات اجرایی رسیدگی کننده متشکل از اعضای خارج از دانشگاه مقصد در خصوص بررسی صلاحیت فرد اقدام خواهد کرد.

رییس مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم در پایان خاطرنشان کرد: مصوبه فوق برای مصون ماندن داوری‌های علمی و عمومی از هر شائبه‌ای اتخاذ شده است.

یادآور می‌شود در پی انتشار گزارش خبرگزاری ایسنا در خصوص حاشیه‌های پیرامون استخدام "حامد اکرمی" فرزند رییس دانشگاه هنر به عنوان عضو هیات علمی این دانشگاه، دکتر رضوان طلب رییس هیات جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم در گفت و گویی که با ایسنا انجام داده بود با بیان اینکه اعضای هیات علمی پیشنهادات خود را برای ممانعت از ایجاد تسامحات لازم برای استخدام در دانشگاه‌ها به مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم ارائه دهند تا بتوانیم آن را به قانون تبدیل کنیم، گفت: مثلا این افراد در پیشنهادات خود مطرح کنند که رییس یک موسسه نمی‌تواند اقوام درجه یک خود را در دانشگاه استخدام کنند، دوم رسیدگی به صلاحیت فرد در گروهی مشابه در دانشگاه دیگر صورت بگیرد، سوم در مورد تفاوت رشته بیان کنند که وقتی حداکثر مدرک فرد کارشناسی ارشد است این مورد قبول قرار نگیرد که رشته دوره کارشناسی او با رشته مقطع ارشد متفاوت باشد چون با دو سال نمی‌شود صلاحیت استاد یک رشته در دانشگاهی را کسب کرد. وقتی این چنین پیشنهاداتی از سوی اعضای هیات علمی به مرکز جذب هیات علمی وزارت علوم مطرح شود قطعاً ما با استناد این نوع پیشنهادها در دستور هیات جلسه رسیدگی قرار خواهیم داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۲-۱۶ ۱۹:۴۱

از طرفی لازم است تا قوانینی نظارتی برای جلوگیری از اعمال نظر برخی از روسای دانشگاه‌ها برای اخراج و بازنشستگی هیات علمی تدوین شود.

avatar
۱۳۹۶-۱۲-۲۱ ۱۳:۳۳

درود بر دکتر رضوان طلب متاسفانه دکتر اکرمی که از هیات علمی های دانشگاه تهران هستند و صرفا بخاطر زد و بند سیاسی و بدون داشتن صلاحیت رئیس دانشگاه هنر شده اند در همین دوران ریاستشان دانشگاه را مخروبه کرده کرده اند. ایشان در حالیکه سی سال از خدمتشان می گذشت با مرتبه استادیاری( یعنی آنچه در بدو ورود به هیات علمی دارا بودند) رئیس دانشگاه هنر شدند یعنی با رکود علمی محض و مطلق. حجم تناقض گویی های ایشان به حدیست که نزدیکانشان ادعا م یکنند آلزایمر دارد! این فرد رئیس دانشگاه هنر است و از هیچ غرض ورزی و قانونشکنی دریغ نمی کند. ماشاالله یک تنه توانسته در این 4 سال آبروی دولت تدبیر و امید را به شکل تمام و کمال ببرد. و تلاش معاونینی که به خدمت گرفته را هم نباید نادیده گرفت که همه سر و ته یک کرباسند