مهدی حجت در گفتوگو با ایسنا، در خصوص تفاوت طرح مسکن امید با سایر طرح های تشویقی نوسازی بافت های فرسوده که ظرف سال های گذشته توسط شهرداری تهران ارائه شده است، گفت: تفاوتهای عمدهای میان طرح مسکن امید و طرح های ارائه شده گذشته وجود دارد.
وی افزود: آنچه حائز اهمیت است آمادگی شهرداری تهران برای پرداخت تسهیلات در نظر گرفته شده است؛ برای مثال، ارائه زمین از طرف شهرداری تهران به عنوان سرمایه اولیه یکی از اقداماتی است که به طور جد پیگیری می شد درحالی که در گذشته این سطح از آمادگی برای پرداخت تسهیلات در شهرداری تهران وجود نداشته است.
معاون شهر سازی و معماری شهرداری تهران به پیگیری های شخص رییس جمهور برای نوسازی بافت های فرسوده اشاره کرد و افزود: حمایت رییس جمهور و همه مجموعه دولت از این طرح و از سوی دیگر دستوری که به بانک ها داده شده تا نهایت همکاری را با سرمایه گذاران داشته باشند، همگی مسیر توسعه نوسازی بافت های فرسوده را تسهیل میکند.
وی تاکید کرد: نظام مهندسی نیز قبول کرده است در طرح مسکن امید مشارکت داشته باشد. بنابراین با امکاناتی که فراهم شده به نظر می رسد که تا کنون برای نوسازی بافتهای فرسوده فرصتی بهتر از این فرصت وجود نداشته است.
حجت ادامه داد: احساس می شود که در حال حاضر حوزه مسکن دچار خیزشی شده و رو به رشد است لذا ورود و سرمایه گذاری در این بخش در آینده متضمن فواید اجتماعی و فواید اقتصادی خواهد بود.
انتهای پیام
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران تاکید کرد
طرح مسکن امید بهترین فرصت برای نوسازی بافتهای فرسوده/مسکن دچار خیزشی شده و رو به رشد است
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با تاکید بر اینکه طرح مسکن امید بهترین فرصت برای بازسازی بافتهای فرسوده است، گفت: با امکاناتی که فراهم شده به نظر میرسد که تا کنون برای نوسازی بافت های فرسوده فرصتی بهتر از این فرصت وجود نداشته است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات