به گزارش ایسنا، در شش هفته گذشته نزدیک به ۲۰ کارتن خواب در خیابانهای پاریس جان باختهاند. در حالی که عمر متوسط در جامعه فرانسه ۸۰ سال است ولی عمر متوسط در میان کارتن خوابها از ۴۸ سال تجاوز نمیکند.
همزمان مرگ یک کارتن خواب در ایستگاه متروی وست مینیستر، پارلمان انگلیس، باعث شده است تا بار دیگر مساله کارتن خوابها در لندن رسانهای شود و موضوع انتقادات مخالفان شهرداری و همچنین دولت محافظه کار انگلیس گردد.
به همین دلیل مقامات شهرداریها در این دو پایتخت اروپایی تصمیم گرفتهاند قاطعانه با این بحران انسانی کلانشهرها مبارزه کنند.
در همین راستا نزدیک به ۲۰۰۰ نفر مددکار اجتماعی که تقریبا ۱۷۰۰ نفر از آنها را افراد داوطلب تشکیل میدادند در سراسر شهر پاریس از روز جمعه به کمک کارتن خوابها رفتهاند. کمکهایی که در چارچوب طرح شهرداری پاریس، همیاری با محرومان، انجام می گیرد.
ان ایدالگو، شهردار پاریس می گوید که کمک به کارتن خوابهای شهر پاریس در زمره اولویتهای اصلی اوست.
در حالیکه در سراسر انگلیس در سال ۲۰۰۵ تنها ۴۰۰ نفر کارتن خواب بودند امروز این تعداد به بیشتر از ۸۰۰۰ نفر رسیده است. روزنامه گاردین چاپ لندن می نویسد در صورت ادامه سیاستهای فعلی دولت انگلیس تا سال ۲۰۳۰ تعداد بیخانمانها می تواند از ۳۰ هزار نفر در این کشور تجاوز کند.
به گزارش یورونیوز، بحران پناهجویان در سالهای اخیر به این مشکلات اضافه کرده و در برخی موارد موجب تنشهای فراوان میان پناهجویان بیخانمان و کارتن خوابها شده است. مثلا در فرانسه بسیاری از احزاب راست گرای افراطی از جمله جبهه ملی که تا قبل از بحران پناهجویان اصلا دغدغه کارتن خوابها را نداشتهاند امروز در نفی حضور سیاستهای مهاجرتی ادعا می کنند که تمام بودجه کمک به کارتن خوابها امروز صرف پناهجویان میشود. البته بارها شهرداری پاریس این اتهامات را انکار کرده است.
انتهای پیام
نظرات