مجید تهرانیان در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه از اسفندماه اعتبار سنجی و شناسنامهدار شدن آموزشگاههای علمی آزاد و زبان خارجه شروع میشود، درباره برخورد با آموزشگاههای غیرمجاز اظهار کرد: 12هزار آموزشگاه علمی آزاد، زبان خارجه و مراکز آزمونی مجوز دار داریم اما تخمینی از آموزشگاههای علمی غیرمجاز در دست نیست.
وی افزود: در جامعه ما همه وارد کار آموزش شدهاند و از شهرداریها تا وزارت ارشاد و غیره به این امر ورود کردهاند و برخی افراد نیز در آپارتمانها به صورت شخصی و غیرمجاز اقدام به راهاندازی آموزشگاه کردهاند.
مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه شناسایی آموزشگاههای غیرمجاز عمدتا برعهده اماکن و نیروی انتظامی است اظهار کرد: بر اساس قانون شورای عالی انقلاب فرهنگی، شناسایی مراکز غیرمجاز به اماکن و نیروی انتظامی سپرده شده است و آنها باید برخورد کنند.
تهرانیان افزود: باید سعی کنیم آگاهی و اطلاعات مردم را بالا ببریم؛ امروز نظارت دقیق بر هر کوی و محلهای دشوار است و ما نمیتوانیم همه مراکز غیرمجاز را شناسایی کنیم؛ اما میتوانیم آگاهی مردم را افزایش دهیم تا خودشان مرکز مجاز را از غیر مجاز تشخیص دهند. آنها باید معایب مرکز غیرمجاز را بدانند و آگاه باشند ممکن است خدایی ناکرده چه حوادث و اتفاقات ناخوشایندی در پی حضور فرزندشان در مراکز غیرمجاز رخ دهد. اگر آگاهی را بالا ببریم بهترین ناظر خود مردم خواهند بود.
وی با بیان اینکه در فرآیند اعتبار سنجی آموزشگاهها به این سمت میرویم که تابلوهای مشخصی برای آموزشگاههای مجاز داشته باشیم گفت: همچنین سامانهای را در دست طراحی داریم که مردم بتوانند به آن مراجعه کرده و کدهایی که زیر تابلوها درج میشود را از طریق پیامکی ارسال و تاییدیه مرکز مجاز را دریافت کنند.
مدیرکل مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش افزود: وظایف و حوزه اختیارات آموزشگاهها و میزان شهریهای که دریافت میکنند نیز در این سامانه درج میشود و مردم میتوانند با اطلاعات شفافی که در دست دارند اقدام کنند. ضمن آنکه اگر آموزشگاهی خارج از قوانین و ضوابط عمل کند امکان ثبت شکایت در این سامانه وجود دارد.
انتهای پیام
نظرات