• شنبه / ۲۳ دی ۱۳۹۶ / ۱۴:۲۲
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 96102312098
  • خبرنگار : 71548

نقد عملکرد رسانه ملی و پاسخ مدیر خبرگزاری صداوسیما

دوربین‌های صداوسیما کجا بودند وقتی نفتکش ایرانی آتش گرفت؟!

دوربین‌های صداوسیما کجا بودند وقتی نفتکش ایرانی آتش گرفت؟!

خانواده‌ها و بسیاری از هموطنانمان که در انتظار خبری از جوانان محبوس‌شده در نفتکش ایرانی آتش گرفته هستند، انتظار دارند که صداوسیما و دیگر رسانه‌ها با تمرکز بیشتر بر این اتفاق و پرداختن به اخبار آن، تا حدودی التیام‌بخش‌ داغ آنها باشند.

به گزارش ایسنا، در شرایطی که نفتکش ایرانی پس از برخورد با کشتی باری چینی در دریای چین شرقی برای هفتمین روز همچنان در حال سوختن است، همسر یکی از مهندسین این نفتکش صبح امروز (۲۳ دی‌ ماه) با حضور در برنامه «حالا خورشید» از عملکرد صداوسیما در پوشش این حادثه تلخ گلایه کرد.

در چند روز گذشته در شبکه‌های اجتماعی همچون «توئیتر» نیز انتقادهایی درباره عملکرد صداوسیما در پوشش این حادثه ناگوار که جان ۳۰ جوان ایرانی را به خطر انداخته، مطرح شده بود که با صحبت‌های امروز همسر یکی از مهندسین این نفتکش روی آنتن زنده صداوسیما، به نقطه اوج خود رسید.

او در بخشی از سخنان خود چنین گفت که «این افراد آدم‌های عادی نبودند. مگر آنها سرمایه‌های مملکت نبودند؟ مگر آنها جانشان را برای این مملکت کف دستهایشان نگذاشتند؟ سه روز نخست صداوسیما کجا بود؟ من خودم در روزهای نخست تلویزیون را نگاه می‌کردم و می‌دیدم که در اخبار، بارش برف برایشان خبر مهمتری بود و آخرین خبر به تصادف دو نفتکش اختصاص داشت.»

«از روز چهار به بعد صداوسیما از خواب بیدار شد. اگر دوربین‌های صداوسیما می‌آمدند و خانواده‌ها را آنجا می‌دیدند و به دنیا نشان می‌دادند، شاید دلشان می‌سوخت. آنقدر صداوسیما حادثه پلاسکو را پوشش خبری داد که من خودم با هر خبری اشک ریختم و دعا کردم؛ ولی در سه روز اول این حادثه، از خبرهای این دو نفتکش خبری نبود. وقتی صداوسیما وارد عمل شد که دو خبرگزاری خارجی با ما مصاحبه کردند. به خدا نفس‌های آنها به شماره افتاده. به خدا در حق آنها کوتاهی کردند. در خبر از خسارت و بیمه کشتی نگویید! کشتی را باز هم می‌توان خرید.»

در این راستا حسن عابدینی، مدیر خبرگزاری صداوسیما در گفت‌وگویی با ایسنا اظهار کرد که «خبرنگار صداوسیما در پکن از ابتدای بروز این بحران اطلاعات زیادی را از طریق مقامات چینی و سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن منتقل کرده است و تمام تصاویری که رسانه‌های چینی در اختیار دارند را رصد می‌کنیم که سریعا پخش کنیم. از طرفی با خانواده‌های این افراد و افرادی که به نوعی درگیر این بحران هستند نیز صحبت شده است و هم‌اکنون هم که اخبار حضور دکتر ربیعی در چین را مخابره می‌کنند.»

روز شنبه ۱۶ دی‌ ماه یک نفتکش ایرانی با کشتی چینی در آبهای نزدیک به این کشور برخورد کرد که باعث حریق نفتکش و مفقود شدن ۳۲ پرسنل آن شد. تاکنون پیکر سه پرسنل پیدا شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۰-۲۳ ۱۵:۴۷

نالايق ها برن كنار

avatar
۱۳۹۶-۱۰-۲۳ ۱۶:۳۲

نامه رسمی انجمن صنفی دریانوردان تجاري ایران به سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران در خصوص بی مهری های اخیر این سازمان به سانحه دریایی نفتکش سانچی و دریانوردان عزیزمان در دریای چین: جناب آقای دکترعلی عسگری ریاست محترم سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامي ايران با سلام احتراماَ همانگونه که مستحضر هستید یک فروند نفتکش در اثر برخورد با یک کشتی باری چینی دچار سانحه گردیده است و متأسفانه ۳۲ نفر از پرسنل یعنی ۲۹ دریانورد ایرانی،۲ دریانورد بنگلادشی و همسر یکی از دریانوردان عزیزمان، مفقود گریده اند. خانواده بزرگ انجمن صنفی دریانوردان تجاری در این رخداد با نگرانی سرنوشت دریانوردان عزيز ميهنمان را پيگيري مینماید. متاسفانه در سال گذشته 16نفر از آتشنشانان در حادثه پلاسکو به شهادت رسيدند و رسانه ملی از همان ساعات اولیه به پوشش زنده آن حادثه به مدت چند روز پرداخت و در تمامی شبکه ها از آتش و آتش نشان و از سختی ها و خطرات آن شغل منعكس شد. امروز که 29 دریانورد ایرانی این سربازان خط مقدم جبهه نبرد اقتصادی که در تمامی دوران دفاع مقدس و جنگ اخیر اقتصادی در کمال مظلومیت و گمنامی انجام وظیفه نموده اند و شاهرگ صادرات نفتی میهن اسلامی را باز نگاه داشته اند پس از ماهها دوری از خانواده ، هزاران کیلومتر دور از میهن و در میان اقیانوس در حال سوختن هستند و هیچ اطلاعی از سرنوشت آنها در دست نیست، گله مندیم، كه آيا اين فاجعه عميق سزاوار نیم نگاهي از جانب رسانه ملي نيست؟ در این شرایط و لحظات حساس شایعات و اخبار غیر معتبر که به واسطه عدم فعالیت موثر و ملموس صدا سیما در این حوزه ، رواج یافته و از آنجائیکه رسانه ملی بعنوان تنها مرجع رسمی اخبار در ایران شناخته میشود و خانواده تمامی این عزیزان چشم و گوش به رادیو و تلویزیون دوخته اند تا بلکه خبری دقیق و جدید کسب نمایند، براستی سهم رسانه ملی در اطلاع رسانی این سانحه تنها یک خبر تکراری در طی شبانه روز است، صدا و سیما در آسیای شرقی دارای نمایندگی است اما دریغ از یک خبر تولیدی از سوی خبرنگاران صدا و سیما از محل سانحه. ما به عنوان سربازان گمنام و همیشه حاضر در جبهه اقتصادی از آغاز انقلاب اسلامی از رسانه ملی انتظار داریم که خبرنگاران صد و سیما با مراجعه به نزدیکترین بندر به محل سانحه و ارتباط با سازمان دریایی آن کشور و اداره کل تجسس و نجات و همچنی

avatar
۱۳۹۶-۱۰-۲۳ ۱۹:۰۳

دولت کجا بود......؟. تا حالا چیکار کرده....؟!!! به صدا و سیما چه...؟ ظاهراً دولت عادت کرده کم کاریش رو به دیگران نسبت بده....!!!

avatar
۱۳۹۶-۱۰-۲۳ ۱۹:۳۸

ایران یه خبرنگار داره که بنده خدا اصلا آشنایی به زبان چینی هم نداره. چند سال حق ماموریت میگیره و جاش رو میده به یه نفر دیگه. حتی از شهر پکن هم خارج نمیشه چون واسه تهیه گزارش از سایر مناطق چین، بایستی اجازه بگیره از مقامات دولتی چین. چین قوانین بی نهایت سفت و سختی داره در این زمینه، البته دفتر خبرگزاری ایرنا در چین هم اصلا دفتر با امکاناتی نیست. اما خب چون چین دوست ماست، نمیشه در این موقعیت ازش خدای نکرده انتقادی بکنیم و خاطر مبارکش رو مکدر بکنیم. باید سکوت بکنیم و صداش رو در نیاریم!!!!

avatar
۱۳۹۶-۱۰-۲۳ ۲۲:۲۵

تو این اوضاع در حال زیرآب زدن همکارت هستی؟

avatar
۱۳۹۶-۱۰-۲۳ ۲۳:۰۳

اگر این اتفاق برای ی کشتی سوری یا یمنی بود صدا و سیما تمام برنامه های خود را قطع و پوشش می داد.

avatar
۱۳۹۶-۱۰-۲۴ ۰۰:۴۳

فاجعه كه نشون دادن نداره، اگر ميخواى فاجعه ببينى برو اعدامهاى خيابان رو ببين

avatar
۱۳۹۶-۱۰-۲۵ ۱۸:۴۱

صدا سیما مشغول شستشوی اظهارات برخی مقامات بود!