«محمد ایزدی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: هم اکنون بیش از 1550 نانوایی در استان زنجان فعال هستند و با بررسیهای بهعمل آمده کیفیت نانهای پخته شده در زنجان مطلوب است و حاصل آن مهارت نانوایان زنجانی است.
مدیر عامل شرکت غله استان زنجان گفت: در شهرستان زنجان بیشتر نانواییها به صورت آزادپز فعالیت میکنند.
این مسئول گفت: امسال بر اساس ارزیابیها زنجان در زمینه کیفیت نان رتبه برتر در سطح کشور را به خود اختصاص داده است.
وی با تأکید بر این که مهارت نانوا باعث کاهش ضایعات نان و پخت با کیفیت میشود، افزود: در این راستا سالهای گذشته دورههای آموزشی خوبی برگزار شده است.
انتهای پیام
نظرات