• دوشنبه / ۱۸ دی ۱۳۹۶ / ۰۰:۳۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 96101709023
  • خبرنگار : 71542

استاندار تهران در گفت‌وگو با ایسنا تأکید کرد

طرح «تعطیلی زمستانی مدارس» نیازمند کارشناسی

طرح «تعطیلی زمستانی مدارس» نیازمند کارشناسی

استاندار تهران در مورد پیشنهاد سازمان محیط زیست برای تعطیلی مدارس از 15 آذر تا 15 دی‌ماه با تاکید بر ضرورت بررسی کارشناسی این طرح اظهار کرد: این پیشنهاد بعد از تصویب دولت باید به تصویب مجلس برسد.

محمدحسین مقیمی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد طرح تعطیلی مدارس از 15 آذرماه تا 15 دی‌ماه اظهار کرد: این طرح بعد از تصویب در دولت باید در مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفته و به شکل قانون درآید.

وی افزود: پیشنهاد تعطیلی مدارس از نیمه آذرتا نیمه دی‌ماه، در صورت اجرا در کل استان تهران و کل کشور باید اجرا شود. 

استاندار تهران گفت: اگر اجرای این تعطیلی سراسری باشد مشکلاتی را برای برخی شهرهای کشور ایجاد می‌کند به ویژه اینکه در استان‌های گرمسیری نوع آلودگی هوا با آلودگی موجود در تهران متفاوت است.

مقیمی تاکید کرد: باید کارهای کارشناسی لازم روی این طرح انجام شود.

به گزارش ایسنا، عیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست هفته گذشته در حاشیه جلسه هیات دولت از بررسی پیشنهاد تعطیلی مدارس از نیمه آذر تا نیمه دی‌ماه خبر داده و گفته بود: در کمیسیون زیربنایی دولت پیشنهاد کرده‌ایم که مدارس در نیمه شمالی کشور و مناطق سردسیر از جمله تهران یک ماه زودتر آغاز شود و از 15 آذر تا 15 دی مدارس این مناطق تعطیل شوند تا دانش‌آموزان با هوای آلوده مواجه نشوند.

لازم به ذکر است؛ روز گذشته رضوان حکیم‌زاده -معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش نیز در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرده بود: هر گونه تصمیم شتاب زده در زمینه طرح تعطیلی یکماهه مدارس در زمستان را کارگشا نمی‌دانیم  و هر مصوبه‌ای برای تغییر شرایط تقویم آموزشی حتما باید همه جوانب را در بر گیرد.

وی با بیان اینکه با تنوع شرایط اقلیمی در کشور مواجهیم به گونه‌ای که در برخی استان‌ها درجه حرارت در تابستان بسیار بالاست و در برخی دیگر سرمای شدید در زمستان حاکم است، گفته بود: اینکه بدون درنظر گرفتن شرایط اقلیمی و آب و هوایی بخواهیم تصمیم بگیریم و مسئله‌ای را برای کوتاه‌مدت حل کنیم؛ ممکن است در دراز مدت آسیب زا باشد، علاوه بر این باید به پیوستگی زمان یادگیری نیز توجه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۰-۲۱ ۱۱:۱۰

مشکل آلودگی هوا رو گذشته از این که بگیم الان قابل حل نیست، بخشی از اون به علت اینه که اصلا مردم احساس مسئولیت شخصی در موردش ندارند ما هم با تعطیل کردن مدارس و ادارات در مواقع این چنینی نه تنها مانع شدیم این احساس مسئولیت عمق پیدا کنه، بلکه آلودگی هوا رو همراه کرده ایم با یک احساس خوشحالی از تعطیل شدن. بنابراین وقتی هوا آلوده میشه غیر از یک احساس ترس کلی چیزی در مردم ما شکل نمیگیره و این ترس ادامه داره تا این که وضعیت منجر به تعطیلی و فرار بشه... یعنی ما مردم رو نه به سمت احساس مسئولیت بلکه به سمت احساس فرار سوق میدیم. چه بسا لازم باشه که هیچ جا تعطیل نشه تا مردم به شدت با این بحران درگیر بشن و از فرداش خودشون به فکر باشند که کاری باید بکنند. تک تک شون