• دوشنبه / ۱۱ دی ۱۳۹۶ / ۱۳:۳۶
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 96101105820
  • خبرنگار : 71505

بیش از 90 درصد مصرف آب کشور به حوزه روستایی و کشاورزی اختصاص دارد

بیش از 90 درصد مصرف آب کشور به حوزه روستایی و کشاورزی اختصاص دارد

معاون سرمایه گذاری، فرهنگی و اجتماعی معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری با تاکید بر لزوم ساماندهی فناوری‌های بومی و احیای آنها در سطح روستاهای کشور، گفت: بیش از 90 درصد مصرف آب کشور در حوزه روستایی کشاورزی صورت می‌گیرد. لذا نیاز است که در این حوزه‌ها از ساماندهی فناوری‌های بومی و احیای آنها بهره حداکثری را بگیریم.

به گزارش ایسنا، ناصر زرگر در نشست خبری امروز دوشنبه که در تشریح برگزاری هجدهمین اجلاس جهانی آب گفت: معاونت توسعه‌ای روستایی ریاست جمهوری نیز برای مدیریت مصرف آب در این بخش در حال حمایت از حوزه کشاورزی برای ارائه طرح‌های توسعه کشت‌های منطبق بر اقلیم و کم آب بر است.

وی با تاکید بر ساماندهی فناوری‌های بومی و احیای آنها در سراسر کشور تاکید کرد: حمایت از فناوری‌های بومی و سرمایه‌های بین نسلی ایران اسلامی از برنامه‌های جدید معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور است. این سرمایه‌ها یکی از ثروت‌های اساسی کشورهای دارای تاریخ است. بنابراین این معاونت در حال برنامه ریزی برای ساماندهی فناوری‌های بومی و احیای آنها در سطح کشور است.

وی تصریح کرد: بر اساس قانون برنامه ششم توسعه بایستی 25 هزار روستا برنامه اقتصادی صادرات محور داشته باشند که در این بین مباحث زیست محیطی و صنعت پاک نیز جزو موضوعات مطرح شده در این حوزه است. امیدواریم با برگزاری اجلاس بین‌المللی آب بتوانیم از دستاوردهای سایر کشورها برای توسعه بخش روستایی خود استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا، در ادامه این نشست محمدحسن امامی دبیر انجمن مدیریت سبز ایران نیز بنیاد جهانی انرژی را یک سازمان مردم نهاد خواند و افزود: این مجموعه در تلاش برای توسعه مسئولیت‌پذیری زیست محیطی در دنیا تشکیل شده و هر ساله پروژه‌های برتر کشورهای عضو در زمینه‌های آب، خاک، هوا، انرژی و همچنین پروژه‌های اجتماعی را گردآوری می‌کند و طرح‌های برتر را به عنوان ایده‌های جدید به دنیا معرفی می‌کند.

وی افزود: برای برگزاری هجدهمین دوره اجلاس جهانی آب نیز 78 پروژه از کشور ایران برای ارزیابی به بنیاد جهانی انرژی ارسال شده است.

وی تاکید کرد: ایران از منظر تاریخی و فرهنگی دارای ظرفیت پاسخگویی به چالش‌های زیست محیطی است و بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته مقرر شده تا دفتر بین‌المللی آب در تهران تشکیل و هر ساله نشست‌های بین‌المللی برای راهکارهای خروج از بحران‌های زیست محیطی برگزار شود.

امامی در خاتمه تاکید کرد: تا کنون بیش از 110 کشور عضو بنیاد جهانی انرژی برای حضور در این رویداد بین‌المللی آمادگی خود را اعلام کرده‌اند و در سال 2014 نیز کشور ایران برای نخستین بار میزبانی این رویداد بین‌المللی را بر عهده گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha