• شنبه / ۹ دی ۱۳۹۶ / ۰۸:۴۴
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 96100904328
  • خبرنگار : 71503

هنرمندی که همچنان در پی هویتش است

هنرمندی که همچنان در پی هویتش است

پسر خواننده و دوتارنواز سرشناس اهل تربت جام که حدود هشت سال است ثبت احوال شناسنامه پدرش را برای مشکوک شدن به اینکه تبعه افغانستانی است ضبط کرده است، می‌گوید: دادگاه به نفع پدرم رای داده اما ثبت احوال اصرار دارد شناسنامه برای پدرم نیست و آن را پس نمی‌دهد.

شکور جمشیدی، پسر مولا غوث‌الدین جمشیدی، در گفت وگو با ایسنا، در این باره بیان کرد: زمانی که می‌خواستم به سربازی بروم برای عکس دار کردن شناسنامه‌ام اقدام کردم که گفتند مشکوک به تبعه افغان هستی و شناسنامه‌ام را ضبط کردند و گفتند اگر ایرانی هستی سند (شناسنامه پدرت) را بیاور. زمانی هم که شناسنامه پدرم را بردم، آن را هم ضبط کردند.

او ادامه داد: حدود ۱۴ سال است که شناسنامه من را هم ضبط کرده‌اند و نتوانستم برای چهار فرزندم شناسنامه بگیرم. برادرم علی هم زمانی که برای گرفتن شناسنامه فرزند تازه متولد شده‌اش رفته بود، شناسنامه خودش را هم ضبط کردند و حالا ستایش دختر هشت ساله‌اش به همراه عِمران پسر دو ساله‌اش شناسنامه ندارند.  

 پسر این هنرمند افزود: چند سالی است که برای پیگیری این موضوع وکیل گرفته‌ایم و تا کنون حدود ۱۰ میلیون تومان برای پرونده‌ای که ما را سال‌ها درگیر کرده است، هزینه کرده‌ایم اما هنوز نتوانسته‌ایم شناسنامه پدرم را بگیریم. اگر مشکل پدرم حل شود، طبیعتا مسئله ما نیز حل می‌شود.

جمشیدی با بیان اینکه بارها به ثبت احوال مراجعه کرده‌ایم، گفت: بارها گفته‌ایم اگر اسنادی دارید که ثابت می‌کند شناسنامه پدرم صاحب دیگری دارد، اعلام کنید. در این صورت ما دیگر ادعایی نداریم، که پاسخ دادند ما نمی‌دانیم صاحب شناسنامه چه کسی است. دادگاه هم دید ثبت احوال عدله کافی برای اینکه شناسنامه متعلق به پدرم نیست ندارد، به نفع ما رای داد.

او با بیان اینکه حدود سه ماه است که این رای از سوی دادگاه اعلام شده است، اضافه کرد: زمانی که رای را به ثبت احوال نشان دادیم، نپذیرفته و گفتند باید با استان مکاتبه کنیم که بعد متوجه شدیم این موضوع را برای تحقیق با سازمان اطلاعات در میان گذاشته‌اند و با آنها مکاتبه کرده‌اند.

پسر مولا غوث‌الدین ادامه داد: زمانی که موضوع را از اطلاعات استان پیگیری کردیم، به ما گفتند سه شاهد برای شهادت ببریم که ما نیز از ریش سپیدان فامیل خواهش کردیم همراه ما بیایند. بعد از بررسی‌های انجام شده،  اطلاعات به ثبت احوال نامه زد که شناسنامه متعلق به پدرم است اما باز هم شناسنامه را ندادند و گفتند باید پدرتان تعیین سن شود؛ زیرا سنی که در شناسنامه درج شده به سن واقعی پدر شما نمی‌خورد. به همین دلیل پدرم را برای تعیین سن و آزمایش دی اِن اِی فرستادند.

جمشیدی گفت: حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان پرداخت کردیم تا این آزمایش‌ها انجام شود. جواب تعیین سن اعلام شد و تایید کردند که سن پدرم بین ۸۵ تا ۹۰ سال است. در حال حاضر تنها جواب دی اِن اِی مانده که آن نیز ۶ ماه زمان می‌برد تا حاضر شود.

او با بیان اینکه متاسفانه کسی اینجا به صورت جدی پیگیر نیست، اظهار کرد: ثبت احوال چندین سال است که با آبروی ما بازی می‌کند. ما ۱۰ خواهر و برادر هستیم که همه شناسنامه داریم و حالا من، برادر و پدرم دچار مشکل شده‌ایم. چون در تربت جام و تایباد مهاجر افغانی زیاد داریم، ثبت احوال هر چند وقت یک‌بار که به کسی مشکوک شود، شناسنامه آن را ضبط می‌کند.

مولا غوث‌الدین جمشیدی، خواننده و دوتارنواز اهل تربت جام است. موسیقی را در کنار بزرگان قوم و عمویش یاد گرفت و بارها در محفل‌هایی با پیشکسوتان موسیقی خراسان از جمله غلامعلی پورعطایی و غلامحسین غفاری اجرا کرده است.

انتهای پیام   

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha