مصطفی کریمی در گفتوگو با ایسنا، افزود: قرار بود تیم فوتسال ناشنوایان در رده سنی نوجوانان برای اولین بار در مسابقات جهانی فوتسال ناشنوایان شرکت کند که به دلیل اعلام آمادگی تنها پنج تیم و پایین بودن سطح کیفی مسابقات ترجیح دادیم منابع مالی خود را به شکلی مدیریت کنیم که به جای اعزام تیم به چنین تورنمنت کم ارزشی، هزینه سفر را بین استانها توزیع کنیم.
وی با بیان این که بحث لغو سفر تیم ملی فوتسال ناشنوایان به مسابقات جهانی تایلند ارتباطی به مسائل مالی نداشت، گفت: برای اعزام تیم به مسابقات جهانی فوتسال ناشنوایان به جز هزینه بلیت که شرکت هواپیمایی ماهان هزینه آن را تقبل کرده بود، نزدیک به ۲۰۰ میلیون تومان دیگر برای اعزام تیم به این تورنمنت اعتبار لازم داشتیم که البته مشکلی برای تامین آن نداشتیم. اما به دلیل این که سطح فنی مسابقات پایین بود و تنها ۵ تیم با ایران برای شرکت در این تورنمنت اعلام آمادگی کرده بودند و تیمهای خوبی همچون برزیل، اوکراین و ... حضور نداشتند، ترجیح دادیم تیم را اعزام نکنیم. واقعاً حیف بود منابع مالی خود را صرف تورنمنتی کنیم که از لحاظ فنی ارزش چندانی برای تیم ملی فوتسال ناشنوایان نداشت و در نهایت باید در دو گروه دو تیمی مسابقه میدادیم.
رییس فدراسیون ناشنوایان در ادامه خاطر نشان کرد: اگر در این تورنمنت همانند المپیک ناشنوایان و یا المپیاد، تعداد تیمهای زیادی اعلام آمادگی میکردند، بدون شک تیم را اعزام میکردیم. بنابراین اگر مسابقات جهانی فوتسال با کیفیت بهتری برگزار میشد و تیمهای خوبی اعلام آمادگی میکردند، هیچ مانعی برای حضور در این تورنمنت نداشتیم.
کریمی افزود: ما دوست داریم در تورنمنتی شرکت کنیم که واقعا برای تیم ما ارزش فنی دارد، نه این که سفر توریستی محسوب شود. اگر قرار بود ۱۵ ورزشکار در رده سنی زیر ۱۸ سال و چند مربی به این سفر اعزام کنیم که به جای ارتقای سطح فنی فوتسال ناشنوایان، تنها با هدف این که در مسابقات جهانی حضور پیدا کنند، منابع مالی خود را به هدر می دادیم. تصور من بر این بود که باید منابع مالی خود را طوری مدیریت کنیم که حداقل مشکلی از استانها برداشته شود.
وی اضافه کرد: من به رییس انجمن فوتسال ناشنوایان حتی این مساله را بازگو کردم که اگر به دنبال اعزام تیم به این تورنمنت است، باید به دنبال جذب اسپانسر باشد. در غیر این صورت ما نمی توانیم منابع مالی خود را برای چنین تورنمنتی هزینه کنیم که البته رییس انجمن فوتسال ناشنوایان نیز تلاش های زیادی برای جذب اسپانسر انجام داد که متاسفانه به نتیجه نرسید.
رییس فدراسیون ناشنوایان در پاسخ به این پرسش که چرا گفته شده فدراسیون شش نفر را برای شرکت در اجلاس ناشنوایان راهی تایلند کرده است؟ خاطرنشان کرد: ما فقط پوگر، کاپیتان سابق تیم ملی فوتبال ناشنوایان و رییس فعلی کنفدراسیون آسیا و اقیانوسیه ورزش ناشنوایان را راهی تایلند کردیم تا در این اجلاس که به مدت دو روز در تایلند برگزار میشود، شرکت کند تا بتواند در انتخابات هیات اجرایی و هیات رییسه فدراسیون جهانی ناشنوایان، یک کرسی برای ایران کسب کند.
کریمی با بیان این که تنها فدراسیونی هستیم که هیچ بدهی نداریم، خاطرنشان کرد: اعتبارات این فدراسیون در سال ۱۳۹۶ ، دو و نیم میلیارد تومان بود که تاکنون یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان آن را از وزارت ورزش و جوانان دریافت کردیم و مابقی بودجه را نیز سعی داریم کم کم از وزارت ورزش و جوانان دریافت کنیم تا در اجرای برنامههای خود با مشکلی مواجه نشویم. البته تا پایان سال به جز برگزاری مسابقات قهرمانی کشور در رشته کشتی و والیبال برنامه خاص دیگری نداریم. بنابراین هدف اصلی فدراسیون تا پایان سال به جز برگزاری این دو مسابقه، رسیدگی به مشکلات استانها و رفع مشکلات مالی آنهاست.
وی همچنین از برگزاری مسابقات فوتبال قهرمانی آسیا در اردیبهشت سال آینده به میزبانی کره جنوبی خبر داد و گفت: برای این که بتوانیم در این مسابقات حضور قوی داشته باشیم، از هم اکنون اردوهای تیم ملی فوتبال ناشنوایان را آغاز کردهایم تا بتوانیم با شناسایی بهترین نفرات خود، در مسابقات قهرمانی آسیا فوتبال ناشنوایان جایگاه خوبی را به خود اختصاص دهیم.
رییس فدراسیون ناشنوایان در پایان از درخواست میزبانی ایران برای برگزاری مسابقات جهانی کشتی در ردههای سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان و صحرانوردی در مرداد ماه سال آینده خبر داد و افزود: در صورتی که فدراسیون جهانی با درخواست ایران برای پذیرش میزبانی موافقت کند، بزودی رایزینی های خود را با کشورهای مطرح در کشتی و صحرانوردی ناشنوایان آغاز خواهیم کرد تا میزبان خوبی برای برگزاری این دو رویداد مهم باشیم.
انتهای پیام
نظرات