• سه‌شنبه / ۳۰ آبان ۱۳۹۶ / ۱۸:۰۹
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 96083017848
  • خبرنگار : 71474

رکورد ۳۰ ساله ساخت ایستگاه راه‌آهن شکست

رکورد ۳۰ ساله ساخت ایستگاه راه‌آهن شکست

شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور اعلام کرد که در شش ماهه نخست سال جاری رکورد ساخت ایستگاه‌های مسافری در ۳۰ سال گذشته شکسته شده است.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام این شرکت در کنار رکورد ساخت از نظر متراژ نیز ساخت این ایستگاه‌ها به بیش از دو برابر میانگین گذشته خود رسیده است.

در سال جاری که وزارت راه و شهرسازی اعلام کرده میزان خطوط ریلی در دست افتتاح به مرز ۱۰۰۰ کیلومتر خواهد رسید و بدین ترتیب در یک سال چهار برابر میانگین گذشته به خطوط ریلی ایران اضافه می‌شود، ایستگاه‌های راه‌آهن نیز شرایطی متفاوت را تجربه می‌کنند و تا پایان سال تعداد زیادی از آنها به بهره‌برداری می‌رسد.

طبق اعلام شرکت ساخت تا پایان سال ۱۳۹۶ بیش از ۱۰ ایستگاه راه‌آهن واقع در طرح‌های ریلی اقتصاد مقاومتی در زمینی به مساحت چهار میلیون و ۵۰۰ هزار متر افتتاح خواهند شد. طبق آمارهای ارائه شده متراژ ساختمان‌های این مسیرها حدود ۱۴۳ هزار متر خواهد بود.

در کنار افتتاح ایستگاه‌های همدان و ساوه در محور تهران – همدان ایستگاه‌های راه‌آهن فیروزان و کرمانشاه نیز در محور غرب کشور به بهره برداری نهایی نزدیک شده است و دو ایستگاه نوده و ارومیه نیز در محور ریلی مراغه – ارومیه به بهره‌برداری نهایی خواهد رسید.

شرکت ساخت اعلام کرده در کنار ایستگاه‌هایی که در دست افتتاح قرار دارند برگزاری مناقصه ۲۰ ایستگاه دیگر نیز تا پایان سال جاری به مرحله اجرا خواهد رسید و در حال حاضر عملیات اجرایی ایستگاه‌های کوهین، لوشان، رستم‌آباد، سراوان و رشت نیز در مراحل تکمیل عملیات قرار دارند.

دولت یازدهم و دوازدهم برنامه‌ریزی کرده براساس برنامه اقتصاد مقاومتی پنج طرح ریلی اولویت‌دار کشور به بهره‌برداری خواهند رسید که در حال حاضر استفاده از راه‌آهن همدان آغاز شده ریل به کرمانشاه رسیده و ارومیه نیز در آینده نزدیک شاهد شبکه ریلی خواهد شد.

براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در ماه‌های بعد ریل به رشت می‌رسد و خط دوم ریلی تبریز که مسیر اتصال به این شهر را به شکلی قابل توجه کاهش می‌دهد ظرف ماه‌های آینده به بهره‌برداری نهایی می‌رسد.

شرکت ساخت پس از تکمیل این پروژه‌ها سراغ استان‌های باقی‌مانده می‌رود و دو شهر اردبیل و سنندج در این مسیر صاحب شبکه ریلی خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۸-۳۰ ۲۰:۱۱

عالیه. با شدت باید اتمام زیر ساخت ریلی تکمیل بشود. راه اهن همتا ندارد