داوود کارگرزاده در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به مواردی که در رابطه با روغنهای خوراکی مطرح میشود، اظهار کرد: حد مجاز استاندارد برای اسیدهای چرب ترانس روغنهای مصرفی خانوارها حداکثر 2 درصد است که باید توسط تولیدکنندگان مورد توجه قرار گیرد.
این مسئول ادامه داد: در استان واحدهای تولید روغن خوراکی وجود دارد که به طور مستمر به این واحدها نظارت میشود به طوری که در هر سال حداقل 4 نمونه از انواع روغن های خوراکی به صورت اتفاقی اخذ میشود. همچنین علاوهبر این در قالب طرح کنترل بازار نیز نمونههای روغن خوراکی موجود در بازار نمونهبرداری و آزمایش میشوند.
وی افزود: دو واحد تولیدکننده روغن مصرفی خانوار در استان وجود دارد که هر دو برای همه محصولات خود دارای پروانه کاربرد نشان استاندارد اجباری هستند و به طور مستمر به آنان نظارت میشود.
کارگرزاده خاطرنشان کرد: بر اساس نتایج آزمون پارسال و امسال همه روغنهای خوراکی تولید شده در استان مطابق با استانداردهای ملی است و مشکلی در رابطه با رعایت استاندارد در تولید این روغنها وجود ندارد و نتایج آزمون نمونههای اخذ شده توسط ادارهکل در سال 95 و 96 مطابق با استاندارد بوده است.
مدیرکل استاندارد استان زنجان در رابطه با وجود هگزان در روغنهای خوراکی، تصریح کرد: حلال هگزان در روغنکشی به منظور روغنهای خوراکی مصرف ندارد تنها در روغنهای صنعتی استفاده میشود.
انتهای پیام
نظرات