• شنبه / ۲۷ آبان ۱۳۹۶ / ۲۰:۱۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 96082716002
  • خبرنگار : 71467

با معرفی ٧ بانک عامل پرداخت تسهیلات؛

شرایط پرداخت تسهیلات بانکی ارزان قیمت به زلزله‌زدگان اعلام شد

شرایط پرداخت تسهیلات بانکی ارزان قیمت به زلزله‌زدگان اعلام شد

بانک مرکزی هفت بانک را به عنوان عامل پرداخت تسهیلات بانکی ارزان‌قیمت با مجموع رقم 767 میلیارد تومان به مناطق زلزله‌زده در استان کرمانشاه معرفی کرد.

به گزارش ایسنا، در جریان زلزله اخیر در مناطق غربی کشور شبکه بانکی در کنار تسهیلات و کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود که برای مناطق آسیب‌دیده در نظر گرفته بود با مصوبه هیات وزیران مکلف به پرداخت رقمی حدود 659 میلیارد تومان تسهیلات ارزان‌قیمت شد، البته در کنار این موضوع کمیسیون اعتباری بانک مرکزی نیز پرداخت تسهیلات 10 میلیون تومانی قرض‌الحسنه را به تصویب رسانده بود.

در مجموع با اعلام اخیر بانک مرکزی قرار بر این شده تا مبلغ 767 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات بانکی ارزان‌قیمت با سود و کارمزد 4 درصد در مناطق روستایی و 5 درصد در مناطق شهری توسط بانک‌های تعیین‌شده به آسیب‌دیدگان ناشی از زلزله استان کرمانشاه پرداخت شود.

براساس اعلام بانک مرکزی بانک‌های ملی، سپه، ملت، تجارت، صادرات، مسکن و کشاورزی به عنوان بانک‌های عامل پرداخت تسهیلات مربوطه معرفی شده‌اند.

اعطای تسهیلات توسط این بانک‌ها صرفا با معرفی متقاضی یعنی کسی که ساکن در مناطق آسیب دیده زلزله است از طریق معرفی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قابل پرداخت خواهد بود.

در اعطای این تسهیلات بدهی‌های احتمالی آسیب‌دیدگان به بانک‌ها و یا چک‌های برگشتی‌ای که احتمالا داشته باشند نمی‌تواند مانع از دریافت این تسهیلات برای آنها باشد.

تسهیلات بانکی ارزان‌قیمت در نظر گرفته شده برای بازسازی اماکن مسکونی روستایی، بازسازی اماکن مسکونی شهری، تعمیر اماکن مسکونی شهری، روستایی و تجاری و همچنین تامین لوازم خانگی و سایر هزینه‌های ضروری پرداخت می‌شود.

در کنار تسهیلات ارزان‌قیمتی که برای مناطق زلزله‌زده در نظر گرفته شده است شبکه بانکی براساس مصوبه کمیسیون اعتباری بانک مرکزی مکلف است نسبت به امهال دو ساله تسهیلات اعطایی قبل از وقوع حادثه به افراد آسیب‌دیده از زلزله اعم از تولیدی و غیرتولیدی در شهرها و روستاها اقدام کند که البته این افراد نیز باید از سوی ستاد حوادث غیرمترقبه استان کرمانشاه به بانک‌ها معرفی شوند.

از سوی دیگر همراه با تسهیلاتی که قرار است شبکه بانکی پرداخت کند طبق مصوبه هیات وزیران قرار بر این شد تا حدود 281 میلیارد تومان نیز از منابع بودجه‌ای و از طریق سازمان برنامه و بودجه برای این آسیب‌دیدگان در قالب کمک‌های بلاعوض پرداخت شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۸-۲۸ ۰۱:۰۹

با سی میلیون تومن یک خرابه ای می سازند از این که داشتن بدتر! بیایید کار حسابی کنید