به گزارش ایسنا، دکتر امید عبدی، با بیان اینکه از زمان رخداد این حادثه، در محل ستاد بحران استان رسیدگی به وضعیت مصدومان و حادثه دیدگان آغاز شده است، اظهار کرد: از ابتدای حادثه شب حادثه تا اوایل بامداد امروز تمامی داروها و تجهیزات مصرفی مورد نیاز بیمارستانهای شهرستانهای جوانرود، ثلاث باباجانی، اسلام آبادغرب، قصرشیرین و دالاهو تأمین و به آن مکانها انتقال یافت و مشکل کمبود دارویی نیز وجود نداشت، اما از آنجا که پس از انجام عملیات آوار برداری آمار کشته شدگان و مصدومان افزایش یافت وضعیت کاملا متفاوت شد.
وی ادامه داد: پس از آنکه زمین لرزهای به بزرگی ۷.۳ ریشتر در استان کرمانشاه - حوالی ازگله و کمی بعد پس لرزه ۴.۶ ریشتری حوالی مرز ایران و عراق را لرزاند؛ شهرهای همدان، اراک، زنجان، اهواز، ایلام، سنندج، تبریز، ارومیه، اردبیل و چند شهر دیگر در استانهای مرکزی، آذربایجانشرقی، آذربایجان غربی، کردستان، بوشهر و خوزستان نیز تحت تاثیر این حادثه قرار گرفتند که امیدواریم اوضاع آنها به دشواری وضعیت ایجاد شده در کرمانشاه نباشد.
بر اساس گزارش وبدا، عبدی همچنین تصریح کرد: بیمارستان سرپل ذهاب عملا تخریب شده است و در حال حاضر کمبود شدیدی از نظر دارو، سرم، تخت و تجهیزات در استان وجود دارد و مناطق زلزله زده به امداد رسانی ستادی نیاز شدیدی دارند. هم اکنون نیز جلسهای اضطرای با شرکتهای توزیع دارو و تجهیزات استان کرمانشاه در حال برگزاری است تا در حد ممکن مشکلات برطرف شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اعلام اینکه نیروهای امدادی و مدیریت بحران اعزام شده به مناطق حادثه دیده در حال تلاش بی وقفه هستند تا بحرانها را به حداقل برسانند، از مردم خواست ضمن حفظ خونسردی کامل و ایجاد وقفه در کار آنها، این افراد را در انجام بهتر وظایف یاری رسانند.
انتهای پیام
نظرات