• یکشنبه / ۲۱ آبان ۱۳۹۶ / ۱۴:۴۶
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 96082112132
  • خبرنگار : 30057

احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

معاون پژوهشی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان از احداث نیروگاه خورشیدی در این دانشگاه خبر داد و گفت: ظرفیت این نیروگاه ۱۰۰ مگاوات است.

به گزارش ایسنا دکتر علی عجمی امروز در حاشیه پنجمین جشنواره نوآوری و فناوری ربع رشیدی این دانشگاه را کانون انرژی در منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی توصیف کرد و افزود: در این راستا سعی شد با همکاری شرکتهای مختلف اقدام به احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر به عنوان پتانسیل تحقیقاتی این دانشگاه کنیم.

وی ادامه داد: بر این اساس یکی از پروژه‌هایی که تقریبا مراحل نهایی را طی می‌کند، احداث نیروگاه خورشیدی به ظرفیت حدودی ۱۰۰ مگاوات است.

عجمی با بیان اینکه این طرح در ۳ فاز اجرایی خواهد شد، ادامه داد: در فاز اول ۲۵ مگاوات، در فاز دوم ۴۵ و در فاز سوم ۴۰ مگاوات احداث خواهد شد.

معاون پژوهشی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با بیان اینکه قرارداد این طرح برای تایید به وزارت علوم ارسال شده است، توضیح داد: از آن‌جایی که از اراضی این دانشگاه برای راه‌اندازی این نیروگاه استفاده می‌شود و دانشگاه در اجرای آن مشارکت دارد، لازم به دریافت موافقت وزارت علوم است.

به گقته وی بعد از دریافت موافقت‌نامه وزارت علوم اقدام به انعقاد قرارداد نهایی خواهد شد.

عجمی از حضور یک شرکت خارجی در اجرای این طرح خبر داد و یادآور شد: یک شرکت خارجی که دارای یک همکار خارجی از کشور کره است، در اجرای این طرح مشارکت دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha