حسین عبدالهی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه مهد کودک امروزه به مکانی برای آموزش مهارت های اولیه زندگی به کودکان تبدیل شده افزود:کمک به رشد اجتماعی کودک، نحوه ارتباط با دیگران، یادگیری زبان وقوانین اجتماعی، آموختن مطالب به صورت منظم و گروهی از اثرات مفید مهدکودک ها بر کودکان است.
وی تصریح کرد: وظیفه مهم مهد کودک ها آشنا کردن کودکان با هنجارها، آموختن ارزش های دینی و اجتماعی و نیز آشکار کردن استعدادهای نهفته است که این استعداها با ورود به مراکز آموزشی و هنری بارور می شوند.
عبدالهی بهترین سن سپردن کودک به مهد را 3-4 سالگی عنوان کرد و افزود: برای کودکانی که مادران شاغلی دارند این اتفاق درسن پایینتر می افتد.
این مدرس با اشاره به ویژگی یک مهد مناسب اظهار کرد: مهدکودک مناسب و استاندارد مکانی است که دارای محیط سالم و خوبی بوده و جو عاطفی خوبی در آن حاکم باشد که کودک درآن محیط احساس امنیت کرده و بیشتر با هم سن و سالهای خود مهارت های مختلف را بیاموزد.
عبدالهی با اشاره به این موضوع که امروزه در جامعه ما بین والدین و کودک وابستگی بیش از حدی وجود دارد، اظهار کرد: والدین باید تلاش کنند که کودکان قبل از رسیدن به سن مدرسه، آمادگی جدا شدن از خود را داشته باشند و بهترین راه ،رفتن به مهد کودک است.
وی به اضطراب جدایی ناشی از مهد رفتن کودکان اشاره کرد و گفت: بعضی از کودکان وابستگی زیادی به مادر دارند که برای این گونه کودکان جدایی از مادر، به تدریج و با دادن فرصت کافی برای علاقه مند شدن اولیه به این جمع جلو بروندکه این کار باعث عادت تدریجی کودک با محیط و مربی مهد می شود.
وی افزود: والدین هرگز کودک را به خاطر اضطراب جدایی،گریه و غمگینی مورد سرزنش قرار ندهند و با کودک در محیط مهد کودک و دوستانی که قرار است پیدا کند صحبت کنند.
این مدرس دانشگاه گفت: عدم رسیدگی مناسب به کودک در مهد کودک، عدم حضور مادر در ساعاتی از روز باعث آسیب روحی در برخی کودکان میشود و با وجود تفاوت فرهنگی کودکان در مهد، به دلیل وجود بچه هایی از خانواده های مختلف با فرهنگ ها و منش های تربیتی متفاوت ، سبب ایجاد مشکلاتی در برخی کودکان می شود.
عبدالهی به مزایای مهد کودک اشاره کرد و گفت:کودک از طریق ارتباط با سایر کودکان در مهد،اجتماعی می شود و در محیط مهد کودک با انجام کار های گروهی مسولیت پذیر شده و برای رفتن به مدرسه آماده می شود.
انتهای پیام
نظرات