• شنبه / ۲۰ آبان ۱۳۹۶ / ۱۸:۴۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 96082011654
  • خبرنگار : 30057

در افتتاحیه نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع‌رشیدی اعلام شد

تبدیل بنزین معمولی به بنزین یورو 4 در پالایشگاه تبریز

تبدیل بنزین معمولی به بنزین یورو 4 در پالایشگاه تبریز

استاندار آذربایجان شرقی از تولید بنزین یورو 4 در پالایشگاه تبریز خبر داد.

به گزارش ایسنا، خدابخشی امروز در افتتاحیه پنجمین نمایشگاه فناوری و نوآوری ربع رشیدی با اشاره به چالش‌های کشور در حوزه محیط زیست، افزود: در این راستا فناوری‌ها می‌توانند نقش موثری ایفا کنند.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در این راستا در استان آذربایجان شرقی، اظهار کرد: یکی از اقدامات در این راستا در پالایشگاه تبریز انجام شده است، به‌گونه‌ای که در این پالایشگاه بنزین معمولی تبدیل به بنزین یورو 4 شده است.

خدابخشی با تاکید بر اینکه در این زمینه هزینه‌های زیادی صرف شده است، خاطرنشان کرد: پالایشگاه تبریز با اختصاص حدود 100 میلیون دلار سرمایه‌گذاری توانسته است بنزین یورو 4 تولید کند.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: علاوه بر آن برای تولیدات ارزش افزوده پایین به محصولات با ارزش افزوده بالا مبلغ 1.2 میلیارد یورو پروژه تعریف شده است.

وی با تاکید بر ایجاد توسعه پایدار در کشور، اظهار کرد: در این راستا باید به تجاری‌سازی محصولات فناورانه نیز توجه کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha