به گزارش ایسنا، رضا اردکانیان امروز در آیین اختتامیه هفدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق اظهار کرد: از جمله چالشهایی که وزارت نیرو در سال های آتی پیش رود دارد عبارتند از بالا بودن میزان مصرف، شدت بالای انرژی، پایین بودن راندمان نیروگاه ها و تلفات برق در بخش توزیع که امیدواریم با مساعدت دولت و بازپرداخت بخشی از مطالبات وزارت نیرو بتوان بر بخش زیادی از این چالش ها چیره شد.
وزیر نیرو خاطرنشان کرد: پیشنهاد می کنم سندیکای برق در اولین فرصت با مدیران ارشد وزارت نیرو جلساتی شفاف برای آسیب شناسی ناکامیهای صنعت بهویژه در بخش صادرات و گرفتن بازارهای منطقهای برگزار کند.
وی گفت: ما باید از فرصت های موجود در منطقه برای توسعه صادرات محصولات خود نهایت استفاده را بکنیم و موانع پیش رو در این زمینه را برداریم.
اردکانیان اظهار کرد: از جمله برنامه های دیگر وزارت نیرو در ۴ سال آتی توسعه اشتغال و رقابتی تر کردن محصولات تولید ایران در بازارهای منطقهای و بین المللی است.
وزیر نیرو تأکید کرد: شرکت های داخلی از این پس می بایست در تولیدات خود نیم نگاهی به بازارهای خارج از کشور داشته باشند، چرا که تقاضای داخلی برای بسیاری از محصولات آن ها محدود است.
وی با اشاره به استقبال پرشور شرکت های داخلی و خارجی از این نمایشگاه اظهار کرد: حضور شوق آمیز مجموعه های سازنده و فعال داخلی و خارجی در هفدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت برق بسیار تحسین برانگیز بود. وی افزود: امیدواریم این حضور پرشور شرکتها زمینهساز حضور موفق آن ها در بازارهای منطقهای بینالمللی نیز باشد.
اردکانیان تصریح کرد: وجود ظرفیت نصب شده ۷۷ هزار و ۸۰۰ مگاواتی برق در کشور و همچنین وجود ۳۴ میلیون مشترک و دارا بودن رتبه ۱۴ از نظر ظرفیت نصب شده می تواند بیانگر توانایی ها و قابلیت های این صنعت در داخل کشور باشد.
وزیر نیرو ادامه داد: همچنین تولید بیش از ۶۰ درصد برق کشور توسط بخش خصوصی و ساخت ۱۰۰ درصد تجهیزات بخش توزیع در داخل و همچنین ساخت بیش از ۹۰ درصد تجهیزات بخش فوق توزیع و انتقال در داخل کشور میتواند از نقاط قوت این صنعت باشد.
وی تأکید کرد: از ظرفیتهای دیگر این صنعت وجود بیش از ۶۰۰ شرکت فعال در سندیکای برق و حدود ۱۱۰ هزار شاغل در شرکت های توزیع و برق منطقه ای از پتانسیل های دیگر این صنعت است.
اردکانیان اضافه کرد: وزارت نیرو در ۴ سال آتی می تواند با بهره گیری از سرمایه انسانی بسیار خوب خود بر عمده چالش های پیش رو قائق آید.
انتهای پیام
نظرات