• دوشنبه / ۱۵ آبان ۱۳۹۶ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 96081508962
  • خبرنگار : 71498

کاهش واردات ترانس‌های چینی/ تولید ترانسفرماتور ویژه نیروگاه‌های بادی

کاهش واردات ترانس‌های چینی/ تولید ترانسفرماتور ویژه نیروگاه‌های بادی

عضو سندیکای صنعت برق گفت در حال حاضر به دلیل تعرفه‌های بیش از ۳۰ درصد وارات ترانس‌های چینی به ایران کاهش یافته و همین مسئله باعث شده که بخش خصوصی بتواند سرمایه‌گذاری بیشتری در این زمینه داشته باشد.

به گزارش ایسنا، فتحی‌پور امروز در هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت برق در نشستی خبری با بیان اینکه برای چین صرفه اقتصادی وجود نداشت تا ترانس‌ها را به ایران وارد کند، اظهار کرد: همین مسئله باعث شد تا وضعیت تولید ترانس در داخل کشور ارتقا یابد و صنعت برق بتواند با نیروی بیشتری فعالیت کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر صنعت برق با ظرفیت صد در صد کار می‌کند، عنوان کرد: شرکت مطرح در تولید ترانس شرکت ایران‌ترانسفو است که با ظرفیت ۸۵ درصدی در ایران فعالیت می‌کند و همین مسئله نیز عامل دیگری شده تا واردات ترانس در کشور کاهش یابد.

به گفته عضو سندیکای صنعت برق متخصصان ایرانی توانستند برای نخستین بار ترانسفورماتورهای ویژه نیروگاه‌های بادی با قدرت‌های ۲.۷ و ۳.۴ مگاولت آمپر با قابلیت نصب در توربین‌های بادی را تولید کند و این در حالی است که تا پیش از این ترانسفورماتورهای ویژه نیروگاه‌های بادی از خارج وارد و سالانه حدود ۶ میلیون دلار از کشور خارج می‌شد که با عملیاتی شدن این طرح صرفه اقتصادی زیادی برای کشور به وجود آمد.

فتحی‌پور با اشاره به ویژگی این ترانس‌ها گفت: علاوه بر قدرت بالایی که این ترانس‌ها دارند، قابلیت نصب آنها در ناسل توربین‌های بادی ویژگی‌های مثبتی را به ارمغان آورده است چرا که ترانسفورماتورهای ویژه بادی که دارای قدرت بالایی هستند برق تولیدی حاصل از نیروی باد در نیروگاه‌های بادی را وارد شبکه توزیع برق کشور می‌کنند که این می‌تواند زمینه تولید برق در نیروهای بادی کشور را توسعه دهد.

وی همچنین از طراحی و ساخت ترانس‌های فوق کم‌تلفات توسط متخصصان داخلی خبر داد و گفت: در راستای سیاست‌های وزارت نیرو جهت کاهش تلفات شبکه توزیع برق کشور متخصصان ایرانی موفق به طراحی و ساخت ترانس‌های فوق کم‌تلفات برای مناطق جنوبی کشور شدند.

عضو سندیکای صنعت برق با بیان اینکه این ترانس‌ها قادرند به طرز چشمگیری موجب کاهش تلفات شبکه و جلوگیری از هدررفت انرژی شوند، گفت: علاوه بر این با راه‌اندازی خط تولید ترانسفورماتور (۶۰۰ مگاوات آمپر و ۴۰۰ کیلووات) در داخل کشور از خروج حدود پنج میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری خواهد شد. چرا که تاکنون مجبور به واردات این ترانس‌ها بودیم.

فتحی با بیان اینکه طراحی ترانسفورماتورهای توزیع آلومینیومی با هدف کاهش بهای تمام شده یکی دیگر از اقدامات انجام شده در زمینه توسعه ترانس‌ها است، گفت: بر اساس قراردادی که با شرکت عمانی بسته شده امکان صادرات قطعات ترانسفورماتور به خارج از کشور و همچنین ورود ارز تا چهار میلیون دلار در سال فراهم شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha