بهمن کشاورز با حضور در غرفه ایسنا در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها در گفتوگو با ایسنا، با بیان این مطلب، گفت: تا کنون آقایان جندقی و مالکی ثبتنام کردهاند، بی نهایت مشتاق هستم استاد عزیزم دکتر شهبازی نیا نیز ثبت نام کنند. ایشان از جهات مختلف میتوانند به صورت سازنده و قاطع مشکلات و معضلات کانونها و اتحادیه را پاسخگو باشد.
وی بیان کرد: دکتر شهبازی نیا رییس دانشکده حقوق دانشگاه تربیت مدرس است. وی از سطح علمی بالایی برخوردار است، اگر ایشان وارد این عرصه شوند سطح علمی وکلا چه در عموم و چه در هیاتهای مدیره ارتقا پیدا خواهد کرد و همچنین موجباتی فراهم خواهد شد که دوستان ما در کانونها و هیاتهای مدیره بتوانند مدارج علمی را راحتتر و با شرایط مطلوب تری بگذرانند.
کشاورز درباره پایان ریاست خود در اتحادیه، گفت: ثبت نام ریاست از ۲۲ مهر آغاز و تا ۲۲ آبان ادامه دارد. کسانی هم که در جلسه رای گیری اعلام آمادگی کنند مشارکت خواهند داشت منتهی با این تفاوت که آن دسته از افرادی که ثبت نام انجام ندادهاند اسکودا تعهد و تکلیفی برای ارسال رزومه و مشخصات شان برای کانونها ندارد.
رییس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران در رابطه با اظهارنظر دکتر میرمحمد صادقی در رابطه با پذیرش دانشجو در رشته حقوق، بیان کرد: هر کسی حق اعلام نظر دارد و نظرش قابل احترام است و قطعا در پشت نظرشان استدلالی دارند اما در خصوص قسمت دوم فرمایش ایشان، مشکل ورودیها باید شود شود؛ زیرا ما هر سال شاهد هستیم که ۲۵ هزار نفر در رشته حقوق فارغ التحصیل می شوند و تنها خاصیت این امر آن است که از ۲۵ هزار نفر شهریه گرفته شده است. به قول یکی از همکاران در شهرهای کوچک یک دادگستری و مسجد وجود دارد که از ریاست دادگستری دعوت می شود تا در دانشکده آموزش حقوق را بر عهده گیرد و از امام جماعت مسجد نیز به منظور تدریس قواعد و اصول فقه دعوت به همکاری می شود و در نهایت به دانشجویان این دانشکده مدرک می دهند و میگویند میتوانید وکیل شوید.
کشاورز اظهار کرد: باید روش های تدریس وکالت را با سایر نقاط در دنیا مقایسه کنیم و ببینیم که چگونه وکالت را درس می دهند. این مشکل را باید وزارت علوم حل کند و ما پاسخگوی سوء مدیریت و عدم برنامه ریزی نیستیم.
وی درباره نظر شورای رقابت در خصوص شکایت از کانون وکلا، بیان کرد: از ابتدا طرح این موضوع در شورای رقابت اشتباه بود، البته شورای رقابت چارهای جز پذیرش شکایت نداشت. شبههای که داشتند باعث شد به مجلس ارجاع کنند. از نظر اینکه سوال کنند و پاسخی بگیرند عملی به احتیاط بود وگرنه فکر میکنم خودشان هم به این نتیجه رسیده باشند که این مطلب اصولا چیزی نیست که در شورای رقابت رسیدگی شود و به گمان من در نهایت امر نتیجه نهایی جز این نخواهد بود.
رییس اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران در خصوص برگزاری آزمون توسط مرکز مشاوران قوه قضاییه ادامه داد: تعدادی از وکلای کانون وکلا به دیوان عدالت شکایت کرده بودند و تقاضای دستور موقت داشتند و تقاضا هم موجه بود، در صورتی که این آزمون برگزار شود تصمیمات بعدی که گرفته می شود طبیعتا آثار جدی و وضعی نخواهد داشت، ولی به هر حال امیدواریم در هیات عمومی دیوان عدالت تکلیف به نحو مطلوب مشخص شود.
وی در پایان بیان کرد: به عقیده ما جذب مجدد از طریق ماده ۱۸۷ بعد از پایان دوره اجرای این ماده یعنی قانون برنامه سوم اصولا موجبی نداشته و آن استدلالی هم که راجع به اینکه در قانون برنامه ششم توسعه چیزی آمده که چنین مطلبی را تصریح کرده نمی تواند ناظر به جذب کارشناس از طرف مرکز مشاوران و همچنین ناظر به جذب مشاور و وکیل باشد.
انتهای پیام
نظرات