به گزارش ایسنا رضا حسینزاده، جانشین دبیر علمی علوم پایه کنگره زخم و ترمیم بافت امروز، 30 مهرماه در نشست خبری چهارمین کنگره ملی و دومین کنگره بینالمللی زخم و ترمیم بافت، با اشاره به ضرورت ایجاد ارتباط تنگاتنگ بین علوم پایه و پزشکی، گفت: امسال برای چهارمین سال، ضرورت ایجاد ارتباط تنگاتنگ بین علوم پزشکی و پایه، جزء محورهای کنگره است. از طرفی بهکارگیری روشهای مدرن در ترمیم زخم و بافت نیز جزء مهمترین محورها است.
وی با اشاره به رصد برخی از تکنولوژیهای مربوط به این حوزه، گفت: استفاده از تکنولوژیهای جدید همچون نانو تکنولوژی برای کنترل عفونتهای داخلی، تهیه زخمپوشهای جدید مبتنی بر نانو بایوتکنولوژی (زخمپوشهای حاوی نانو ذرات نقره و آنتی باکتریال)، درمانهای پروتئینی (درمانهایی که بر پایه پروتئینهای فعال بدن انجام میشود)، استفاده از دارورسانهای نوین و استفاده از ترکیبات گیاهی بومزیست ایران از جمله تکنولوژیهایی هستند که در این کنگره مورد توجه قرار خواهند گرفت.
حسینزاده تاکید کرد: انتظار میرود در سالهای آتی فیتوشیمی نیز به عنوان یک مبحث نوین در کنگره مورد توجه قرار گیرد.
عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران در ادامه با بیان اینکه در دنیا و ایران هنوز در زمینه درمان زخم تحقیقات و مطالعات در حال انجام است، گفت: سعی میشود در ابتدا با کنترل بیماری و سپس با بکارگیری روشهای درمانی مناسب بهبود زخم را تسهیل کنیم که البته در این راستا هنوز مطالعات و تحقیقات در حال انجام است.
وی با بیان اینکه اولین کمک علوم پایه به این مبحث تولید و بهبود زخمپوشها است، افزود: همچنین کاربرد دارورسانها نیز از دیگر مباحثی است که علوم پایه میتواند در حوزه زخم و ترمیم بافت نقش موثری ایفا کند.
انتهای پیام
نظرات