به گزارش ایسنا، در مراسم امروز، چهارشنبه 19 مهرماه، صاحبان 20 ایده راه یافته به این مرحله هر کدام 3 دقیقه ایده خود را به زبان انگلیسی ارائه کردند و در نهایت ایده "صبا امیر هفته ران" از دانشگاه شهید بهشتی تهران با عنوان "اوتیسم" حائز رتبه اول برای شرکت در مرحله نهایی رقابت بینالمللی Falling Walls Lab که ماه نوامبر در برلین برگزار خواهد شد، انتخاب شد.
علاوه بر شرکت محققان، اساتید، مسئولان دانشگاهی و علاقهمندان ایرانی به طرحهای خلاقانه، تعدادی از اساتید برجسته آلمانی و مسئولان دفتر مبادلات آکادمیک آلمان (DAAD) و نمایندگانی از سفارت آلمان در این مراسم حضور داشتند.
در این رویداد پس از فراخوان عمومی از دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا، پسا دکترا و اعضای شرکتهای فن بازار، کارآفرینان و صاحبان ایده در زمینههای مختلف، ایده پردازان ایرانی 217 ایده به دبیرخانه رویداد در تهران فرستادند. از این تعداد 31 ایده مرحله نخست داوری را با موفقیت پشت سر گذاشتند و صاحبان این ایدهها در کارگاههای آموزش نحوه ارائه ایده شرکت کردند. پس از برگزاری این دوره آموزشی و مرحله دوم داوری، 20 ایده مجوز شرکت در مرحله نهایی در تهران را کسب کردند.
ایدهپردازان ایرانی امسال نخستین بار در این رویداد بینالمللی شرکت کردند و با ارائه 217 ایده بعد از هند که 275 ایده ارائه شده دارد، دومین کشور جهان از نظر تعداد ارائه ایده به Falling Walls Lab Tehran هستند.
در کشورهای منطقه هم بعد از ایران، مصر با ارائه 135 ایده و ترکیه با ارائه 46 ایده در ردههای سوم و چهارم قرار دارند.
از میان ایدههای ایدهپردازان ایرانی که 162 نفر آقا و 55 نفر خانم هستند، بیشترین تعداد ایده در حوزه مهندسی و تکنولوژی با 56درصد است. حوزه معماری و شهرسازی و علوم پزشکی و سلامت هرکدام 6 درصد ایدهها را به خود اختصاص دادهاند، 5 درصد ایدهها در حوزه اقتصاد، 4 درصد در حوزه روانشناسی است و کشاورزی، کامپیوتر و علوم اطلاعات هر کدام 2 درصد ایدهها را به خود اختصاص دادهاند.
در رقابت علمی یک روزه «Falling Walls Lab » که هر سال همزمان با سالگرد برچیده شدن دیوار برلین (9 نوامبر/ اواسط آبان) برگزار میشود، نتایج فعالیتهای تحقیقاتی دانشمندان و ایدهپردازان بینالمللی در حوزههای مختلف در معرض نمایش قرار میگیرد.
این همایش بینالمللی از سال 2009 در آلمان آغاز به کار کرد و پس از آن موسسه غیرانتفاعی "falling Walls Lab" با حمایت «وزارت آموزش و تحقیقات آلمان» تاسیس شد تا این رویداد را هر سال برگزار کند.
روند شرکت در این رویداد به گونهای است که بعد از برگزاری رقابتهای اولیه در کشورهای مختلف، برگزیدگان برای شرکت در مرحله نهایی این رقابتها، انتخاب خواهند شد. معمولا از هر کشور یک نفر برای مرحله نهایی به برلین سفر میکند.
انتهای پیام
نظرات