• سه‌شنبه / ۱۸ مهر ۱۳۹۶ / ۱۴:۵۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 96071809935
  • خبرنگار : 30057

تلاش برای برقی‌سازی خطوط ریلی با همکاری مراکز علمی داخلی و خارجی

تلاش برای برقی‌سازی خطوط ریلی با همکاری مراکز علمی داخلی و خارجی

معاون برنامه‌ریزی و اقتصاد حمل‌ونقل شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران توسعه و تکمیل شبکه راه‌آهن و برقی‌سازی خطوط ریلی را از نیازهای این شرکت دانست و گفت: برای رفع این چالش‌ها نیاز به همکاری گسترده با مراکز داخلی و خارجی داریم.

به گزارش ایسنا، نورالله بیرانوند در نشست خبری امروز که در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد، با اشاره به تحولات فناورانه در حوزه حمل‌ونقل ریلی بر ضرورت ایجاد تحول در صنعت ریلی کشور تاکید کرد و افزود: حجم تجاری کالا از سال 1990 تا 2016 حدود 6 تریلیون دلار برآورد شده که این میزان در حال حاضر به 19 تریلیون دلار بالغ شده است.

وی با بیان اینکه ایران در میان اقتصادهای دنیا قرار گرفته است، یادآور شد: بر این اساس شرکت راه‌آهن ایران برنامه‌ریزی کرده تا نقش مهمی را در ترانزیت شرق به غرب و شمال به جنوب و بالعکس بر عهده بگیرد.

بیرانوند اضافه کرد: از سوی دیگر بر اساس قوانین و سیاست‌های کلی کشور، سهم 30 درصدی بار و 20 درصدی مسافر بر عهده  راه‌آهن  جمهوری اسلامی ایران است که برای دستیابی به این هدف باید اقدامات بزرگی انجام شود.

معاون برنامه‌ریزی و اقتصاد حمل‌ونقل شرکت راه‌آهن، توسعه و تکمیل شبکه راه‌آهن با تمرکز بر کریدورهای بین‌المللی، راه‌آهن قطار پرسرعت، برقی‌سازی خطوط، استفاده گسترده از فناوری اطلاعات و ایجاد تحول ساختاری در صنعت ریلی کشور را از جمله اقدامات اساسی برای دستیابی به هدف تعیین‌شده ذکر کرد.

وی با بیان این‌که کشور ایتالیا در این زمینه تجارب ارزنده‌ای دارد، از مذاکره با شرکت راه‌آهن این کشور و شرکت‌های تابعه خبر داد و یادآور شد: ما فکر می‌کنیم اساس این همکاری‌ها باید بر پایه انتقال دانش فنی به عنوان یکی از ارکان اساسی همکاری‌های دوجانبه باشد که در این راستا توافق میان دو دانشگاه و دو شرکت راه‌آهن ایران و ایتالیا ایجاد شده است.

بیرانوند با تاکید بر اینکه همکاری میان دو کشور در حوزه صنعت ریلی نباید محدود به برگزاری دوره‌های آموزشی باشد، اظهار کرد: ما در حوزه‌هایی چون قطار پرسرعت و قطار حومه و همچنین توسعه نیروی انسانی و تقویت نیروهای موجود نیاز به همکاری گسترده با مراکز علمی داخلی و خارجی داریم.

وی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه علم و صنعت ایران و شرکت راه‌آهن ایتالیا بتوانند این نیازها را برطرف کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha