به گزارش ایسنا، در مقدمه منشور که به امضای دکتر هاشمی سرپرست وزارت علوم تحقیقات و فناوری آمده است: بهمنظور آگاهی بیشتر و آشنایی با جزئیات ضوابط و قوانین، وزارت علوم از همۀ ظرفیتهای بالفعل و بالقوۀ خود برای افزایش آگاهی دانشجویان نسبت به حقوق خود بهره خواهد برد و از این منظر ترویج قانونگرایی و فرهنگ قانونمداری را جزو وظایف فرهنگی و اجتماعی خود قلمداد میکند. به عبارت دیگر، تربیت دانشجویانی قانونمدار و آگاه به حقوق و تکالیف خود و مسئولیتپذیر و دغدغهمند در قبال جامعه، از کارکردهای فرهنگی و اجتماعی نهاد علم کشور است.
بدیهی است تحقق این امر خطیر مستلزم مشارکت داوطلبانۀ همه دانشگاهیان بهویژه مجامع دانشجویی از قبیل انجمنهای علمی، کانونهای فرهنگی و هنری، تشکلهای دانشجویی و همچنین همکاران و اعضای هیئت علمی دانشگاههاست. ازاینرو، وزارت علوم از همۀ دانشگاهیان درخواست دارد تا به سهم خود در ترویج و آموزش حقوق دانشجویی مشارکت جویند و با بیان دیدگاهها و پیشنهادهایشان این وزارتخانه را در ارتقای آگاهیهای حقوقی دانشجویان یاری رسانند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ حقوق دانشجویی چهار محور «آموزشی و پژوهشی»، «فرهنگی، اجتماعی و سیاسی»، «صنفی و رفاهی» و «انضباطی» سامان یافته است.
انتهای پیام
نظرات