به گزارش ایسنا، سید احسن علوی سه شنبه شب(14 شهریور) در آیین افتتاحیه بیستمین جشنواره تولیدات رادیویی و تلویزیونی مراکز استانها در سنندج، اظهار کرد: کردها و کردستانیها به شهادت آمار در همه مراسمات و انتخابات به توصیه رهبر انقلاب حضور داشتهاند و از تمامیت ارضی و حفظ امنیت ملی دفاع کردهاند.
وی افزود: در آخرین انتخابات و همچنین انتخاباتهای گذشته با حضور مستمر، مدنی و هدفمند حرکت مثبتی را در انتخابات انجام دادند و فرصت را برای این دولت و دولتهای قبلی ایجاد کردند و پیشاهنگ همدلی و همگرایی و حفظ تمامیت ارضی شدند.
نماینده سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس عنوان کرد: فرهنگ یکی از اساسیترین ابزارهای توسعه پایدار در کردستان است که متاسفانه در محاق کم توجهی قرار گرفته است و باید اعلام کنیم که وضع موجود در شان ظرفیت فرهنگی کردستان نیست.
وی زیرساختها و ابزارهای فرهنگی کردستان را نیازمند توجه اساسی دانست و گفت: محدودیت رسانههای داخلی و وفور رسانههای کرد زبان برون مرزی که در خارج از کشور اداره میشوند پاسخگوی نیازهای رسانهای استان نیست.
علوی گفت: ایجاد یک شبکه فراگیر تصویری برای بررسی تحولات مناطق کردنشین با رویکرد فرهنگ کهن ایرانی - کردی ضروری است که هم در مقابل آنها مقاومت کند و هم تریبونی برای بیان مطالبات اجتماعی و حوادث مناطق کردنشین باشد.
وی وجود این رسانه را نیازی ضروری برای استان دانست و افزود: این شبکه باید با ارزشها و آرمانهای ملی و انقلابی منطبق و مبتنی بر خواستههای مردم کردستان باشند.
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران با اشاره به اینکه دست کم 50 شبکه کرد زبان برون مرزی به صورت 24 ساعته برنامه پخش میکنند، عنوان کرد: اغلب برنامههای این شبکهها با ارزشهای ایران و کردستان همسو نیست.
وی ادامه داد: همچنین 24 شبکه برون مرزی که بخشی از آنها با زبان کردی هستند با هدف ایجاد تفرقه در بین مذاهب شیعه و سنی فعالیت میکنند.
وی به ظرفیتها و سرمایههای عظیم فرهنگی کردستان اشاره کرد و یادآور شد: متاسفانه برای پاسداشت این ظرفیتهای فرهنگی اقدامی نشده است.
علوی با اشاره به اینکه کردها در برای تمامیت ارضی ارزش قائلند و هم وطن پرست هستند، بیان کرد: کردها واقعا قربانی تروریست شدهاند و ما همیشه سعی کردهایم در برابر کم لطفیها صبر کنیم در حالی که کردها تمام قد در برابر تروریست ایستاده و مقاومت کردند.
وی وحدت را لازمه مقابله با تهاجم فرهنگی دانست و خاطرنشان کرد: اگر میخواهیم در برابر تهاجم فرهنگی باسیتیم باید صلاحمان را در وزراتخانه فرهنگی به دست آوریم.
نماینده شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس عنوان کرد: روستاهای ما پوشش شبکههای سراسری را ندارند که لازم است در این زمینه به استان کمک شود.
وی با اشاره به تهیه سریال سنجرخان، از استاندار کردستان خواست تا برای تامین هزینه ساخت این سریال که 5 میلیارد تومان است، کمک کند.
انتهای پیام
نظرات